close
Свят

Ето коя е новата първа дама в Америка

melanija-tramp

Новата първа дама на САЩ Мелания Тръмп е бивш фотомодел, родена в Словения и без какъвто и да било политически опит. Дълго време Мелания беше почти невидима за публиката. В момента, в който се появи в светлината на прожекторите красивата словенка направи няколко грешки.

Основният проблем дойде с обвиненията, че съпругата на Доналд Тръмп е изплагиатствала Мишел Обама в речта, която тя произнесе на конгреса на американските републиканци през юли. Преди това в. „Ню Йорк пост“ припомни по-необичайната за една първа дама кариера на Мелания на манекенка, като публикува нейни разголени снимки, направени през 1995 г., когато тя е била едва на 25 години и дори не е познавала милиардера Тръмп. Третата грешка на Мелания фигурираше в нейния интернет сайт, в който се споменаваше, че тя има диплом по дизайн и архитектура от университета на Словения. Тя обаче така и не е завършила, тъй като отишла да живее в Милано и Париж, за да се посвети на кариерата на манекенка.

По време на предизборната кампания на съпруга си Мелания Тръмп се държеше по-скоро сдържано, но преди Доналд Тръмп да се кандидатира за президент, родената в Словения Мелания охотно демонстрираше разточителния живот на семейство Тръмп, отбелязват медиите в САЩ. /standartnews.com