close
България

Задържаха извършител на грабежи в Слънчев бряг

grabej-sindjirche

В резултат на полицейските действия на служители от отдел „Криминална полиция” при ОДМВР – Бургас и Районно управление – Несебър е задържан 22- годишен мъж от несебърското село Гюльовца, който на :

– 12.07.т.г. около 12.50 ч. в района на плажната ивица в близост до х-л „Империал Резорт” в Слънчев бряг, използвайки сила, скъсал и издърпал от врата на 67-годишен полски турист златен ланец заедно с плочка, с общо тегло около 200 грама на стойност около 7 000 евро.

– 01.08.т.г. около 12.00 ч. в района на дървената пътека на плажната ивица край х-л „Котва” в Слънчев бряг, използвайки сила, издърпал от врата на 44- годишна чешка туристка златен синджир от бяло и жълто злато.

– 04.08.т.г. около 16.40 ч. в района на дървената пътека на плажната ивица край х-л „Котва” в Слънчев бряг, използвайки сила, издърпал от врата на 53- годишен румънски турист златен кръст с общо тегло около 7 грама.

Мъжът е задържан с полицейска заповед за задържане за срок до 24 часа. Направил е пълни самопризнания, като посочил местонахождението на ограбените златни накити. Работата по цялостно документиране на престъпната дейност на 22 годишния мъж продължава.