close
България

Заловиха англичанин-перверзник, блудствал с деца в асансьор

policiq

Полицията залови английски турист, блудствал с две деца в асансьора на хотел. Той се казва Филип Робъртсън и вече е зад решетките.

След драмата с шведа Ралф, който ритна в главата камериерка, това е вторият случай на чудовищно насилие, упражнено от чужденци в курорта Слънчев бряг.

Британецът пристигнал на нашето море със съпругата си на 16 юни и никой не подозирал за гадните му наклонности, разкриха хора от персонала на хотела, пожелали анонимност. Камерите обаче показали как на два пъти той блудства с две малки момиченца в асансьора. Първото дете било от Дания, второто- момиченце от Швеция, на 11 години.

Перверзният англичанин вместо да ходи на плаж, стоял около асансьора и дебнел децата. Качвал се заедно с тях и започвало пътуване на ужасите. Чужденецът буквално се нахвърлял и грозно опипвал децата по най- интимните части от телцата им.

Не желаем да споделим подробности, защото те са отвратителни, казаха служителите на хотела.
Полицията се намесила, когато второто потърпевшо семейство се оплакало. Родителите на първото момиченце- на 10 години,буквално онемели от ужас, когато то им разказало какво се е случило и набързо стегнали куфарите си да се прибират, дори отказали да подават жалба. /trud.bg