close
България

Заловиха дрогирани шофьори в Сливен

kat

22-годишен мъж е задържан за притежание на наркотични вещества. На 24 февруари, около 20,50  часа,  в хода на специализирана операция по линия „Битова престъпност“ в сливенския квартал “Надежда”, е извършена  проверка  на 22-годишния О.И.. В него са намерени и иззети 30 броя станиолови пакетчета, съдържащи  марихуана. При последвалите процесуално-следствени действия на адрес в квартала са намерени и иззети още 20 броя пакетчета с марихуана. Образувано е досъдебно производство.

Днес, около 02,30 часа, патрулен екип на група “Охрана на обществения ред”  към РУ-Сливен спират за проверка лек автомобил “Фолксваген Голф”. Проверката е извършена на ул. “Карандила” в град Сливен. 32-годишният П.П., пътник в автомобил, е предал пакетче, съдържащо 0,5 гр. метамфетамин. По случая е образувано досъдебно производство.

Образувано е досъдебно производство срещу 19-годишния Д.Й. от град Сливен за управление след употреба на наркотично вещество. Той е спрян за проверка на 26 февруари, около 01,00 часа, в сливенския квартал “Дружба”. Управлявал е лек автомобил “Фиат Пунто”.