close
България

Заловиха нарушители на пътя в Бургаско

kat-policiq

На 20.03.т.г. около 03.00 ч. на бургаската улица «Демокрация» до бл. 72, служители от Пето Районно управление – Бургас спрели за проверка лек автомобил «Фиат Пунто», с бургаска регистрация, управляван от 41-годишния И.Н. от Бургас, като констатирали, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 1,45 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 18.03.т.г. около 11.45 ч. в Айтос, служители от Районно управление – Айтос спрели за проверка л.а. «БМВ 316», с бургаска регистрация, управляван от 22- годишния М.К. от Айтос, като констатирали, че същият шофира след употреба на наркотични вещества / метамфетамин/. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 20.03.т.г. около 16.10 ч. в района до бл. 44 в ж.к. «Изгрев», служители от Пето Районно управление – Бургас извършили проверка на л.а. «БМВ», с бургаска регистрация, управляван от 23- годишния И.П. от Бургас, с който се придвижвал и 24- годишния Т.Д. от Бургас. В Т.Д. е намерена и иззета саморъчно направена цигара с марихуана. Бургазлията е задържан за срок от 24 часа. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление – Бургас.