close
България

Заловиха нарушители на пътя в Сливенско

kat

Четирима водачи с алкохол над 1,2 промила, един без свидетелство за управление и водач с нерегистрирано МПС са установени от полицейски служители през почивните дни на територията на РУ-Сливен. Срещу водачите са започнати бързи производства.

В 14,40 часа, на 4 август, на улица Кръстю Асенов в град Сливен е спрян за проверка лек автомобил „БМВ“, управляван от 30-годишния П.П. от  Сливен. При проверката се установява, че водачът не притежава свидетелство за управление на МПС. За същото нарушение той вече има наложено административно наказание.

На 5 август в град Сливен е установен товарен автомобил „Ивеко“, който не е регистриран по надлежния ред. Автомобилът е управляван от 50-годишния Д.Б. от град Сливен.

В 23,55 часа на 5 август в град Сливен е установен 37-годишният И.К. от село Бяла да управлява лек автомобил „Фиат Пунто“ с концентрация на алкохол 1,99 промила.

38-годишният Н.И. е установен да управлява лек автомобил „Опел Астра“ на 6 август в 13,14 часа по Ичеренско шосе в град Сливен след употреба на алкохол 2,47 промила.

55-годишният Т.Т. е хванат на 6 август в 17,39 часа да управлява лек автомобил „Ауди“ с концентрация на алкохол 3,39 промила. Спрян е за проверка до магазин Технополис в град Сливен.

В 21,42 часа на 6 август на булевард П.Хитов в град Сливен е спрян за проверка лек автомобил

„Опел“, управляван от 60-годишния Р.Ж. от село Драгоданово. Пробата за употреба на алкохол е показала 1,50 промила.

Три бързи производства са започнати в РУ-Нова Загора през почивните дни срещу двама водачи, употребили алкохол над 1,2 промила и един неправоспособен.

На 5 август е получен сигнал за настъпило пътно произшествие без пострадали в землището на село Асеновец. Пристигналият на място полицейски екип е установил, че лек автомобил „Опел“, управляван от 43-годишния Т.Т. от град Нова Загора е изгубил управление и се ударил извън пътното платно, като причинява материални щети по автомобила. При проверката за употреба на алкохол той е показал положителен резултат от 2,27 промила.

47-годишният Т.Т. от село Съдиево е спрян за проверка в 01,18 часа на 5 август в град Нова Загора. Той е управлявал лек автомобил „Ауди А3“ с концентрация на алкохол 2,51 промила.

На  6 август в град Нова Загора е спрян за проверка лек автомобил „Опел“, управляван от 41-годишния Р.Х. от село Градец. При проверката се установява, че водачът е неправоспособен, като вече има наложено административно наказание за управление на МПС.