close
България

Заловиха нарушители на пътя в Сливенско

kat

В РУ-Сливен са образувани две бързи производства през почините дни.

На 08 юли след полунощ полицейски екип са установили при проверка в гр. Сливен на бул.“Цар Симеон“ водач, управлявал на лек автомобил след употреба на наркотично вещество.

На 9 юли в РУ- Сливен е започнато бързо производство срещу 26-годишен мъж  от с. Сотиря. Същият ден, рано сутринта по път  III-6607, след проверка от полицейски екип  се установило, че водачът е управлявал  лек автомобил, след употреба на алкохол, с концентрация 1,78 промила.

За времето от 07 юли до 09 юли в РУ-Нова Загора са образувани 2 бързи и едно незабавно полицейски производства.

На 07 юли в село Пет могили, полицейски екип при проверка на непълнолетен водач на мотопед без регистрационни табели установяват, че същия не е регистриран по надлежния ред. Образувано е бързо производство.

На 08 юли  в 22,10 в село Любенова махала е установен  26 годишен мъж от същото село, управлявал лек автомобил „Форд Фиеста“ след употреба на алкохол, като техническото средство отчело 1,88 промила. Образувано е бързо производство срещу водача.

Вчера в 06,10 ч. в гр.Нова Загора, полицейски екип след проверка на водача на лек автомобил „Фиат Уно“ установяват, че 37 годишния водач е употребил алкохол, като техническото средство отчело 1,77 промила. Образувано е незабавно производство.

24-годишен водач на автомобил е заловен за притежаване на наркотично вещество. Вчера в 03,10 часа в гр.Нова Загора, авто-патрулен екип спира за проверка лек автомобил „Опел Вектра“ със сливенска регистрация. Водачът- 24 годишен младеж от с.Кортен доброволно предал полиетиленов плик с наркотично вещество около 0,5 грама, което след полевия тест реагирало на хероин. Образувано е  досъдебно производство срещу младежа.

В РУ-Котел е образувано бързо производство срещу 57- годишен мъж от с.Топузево управлявал мотоциклет „Възход“ без да е регистриран по надлежния ред.