close
България

Заловиха нередовни шофьори на пътя в Сливенско

kat

Двама водачи, употребили наркотици, са установени от полицейски служители в Сливен през почивните дни. На 10 август е извършена проверка на лек автомобил „Ауди А4“, управляван от С.П.(18г.) от град Сливен. Проверката е установила употреба на марихуана. Образувано е досъдебно производство.

28-годишният Д.Б. от град Сливен е хванат на 11 август да управлява лек автомобил „БМВ“ след употреба на канабис. Образувано е досъдбено производство.

На 13 август, около 00,30 часа, екип на ГООР при РУ-Сливен спират за проверка мотоциклет, марка „ЯмахаР6“, управляван от Н.Х. на 33 години от град Сливен. Установява се, че регистрационните номера на мотоциклета са издадени за друго МПС. По случая е образувано досъдебно производство.

Водач с алкохол 1,31 промила е установен от полицейски служители в град Твърдица. На 11 август, около 22,40 часа, на улица „Княз Борис І“ е спрян за проверка лек автомобил „ВАЗ2107“, управляван от 49-годишния Н.К. При проверката за употреба на алкохол той е дал положителна проба-1,31 промила. По случая в РУ-Твърдица е започнато бързо производство.