close
България

Заловиха пияни шофьори в Бургаско

piqn

На 06.08.т.г. около 23.50 ч. в несебърския квартал «Черно море – 2», служители от Районно управление – Несебър спрели за проверка лек автомобил «Ланд Роувър», с бургаска регистрация, управляван от 49- годишен украински гражданин, постоянно пребиваващ в Несебър, като установили, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 2,90 промила. Водачът е задържан със заповед за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

На 06.08.т.г. около 11.30 ч. в Свети влас, служители от Районно управление – Несебър спрели за проверка л.а. «Мерцедес С 180 Компресор», с хасковска регистрация, управляван от 49- годишен водач, като установили, че същият шофирал след употреба на алкохол с концентрация – 2.09 промила. Водачът отказал да даде кръв за химичен анализ. Задържан е със заповед за задържане за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

На 06.08.т.г. около 04.40 ч. в Ахтопол, служители от Районно управление – Царево спрели за проверка лек автомобил «Пежо», с шуменска регистрация, управляван от 21- годишен неправоспособен водач, като установили, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 2.29 промила. Водачът отказал да даде кръв за химичен анализ. Задържан е за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо производство.