close
България

Заловиха сериен крадец

arest-beleznici

В резултат на полицейските действия спрямо задържания криминално проявен И.А., 27- годишен от с. Братово, общ. Бургас е констатирано, че същият е извършител на следните криминални престъпления :

– на 29.09.т.г. И.А. взломил ключалката на л.а. «Дачия Логан», с бургаска регистрация», собственост на 40 годишен бургазлия, паркиран на паркинга пред магазин «Болеро» в к-с «Лазур», откъдето откраднал таблет

– на 01/02.10.т.г. И.А. взломил ключалката на л.а. «Дачия Логан», с бургаска регистрация», собственост на 37 годишен бургазлия, паркиран на паркинга пред бл. 25 А в ж.к. «Зорница», откъдето откраднал сумата от десет лева.

– за времето от 06.10.т.г. до 08.10.т.г., чрез взломяване на входната врата И.А. проникнал в апартамента на 25 годишен бургазлия, разположен в бл. 25 в ж.к. «Изгрев», като откраднал : газов пистолет марка «Екол» с шест патрони към него, лаптоп, винтвовер, таблет, сгъваем нож и сгъваема телескопична палка. Откраднатите вещи са намерени и иззети.

Припомняме, че преди дни служителите от Четвърто Районно управление – Бургас установиха, че И.А. е извършител и на кражбата на сумата от 40 лв. / на монети/ и мобилен телефон, собственост на 46 годишен бургазлия, работещ като таксиметров водач, осъществена на 23/24.08.т.г. от паркирания пред бл. 80 в к-с „Меден Рудник“ таксиметров автомобил „Дачия Докер“, с бургаска регистрация, както и на втора кражба от л.а. „БМВ 520“, със софийска регистрация, собственост на 35 годишен бургазлия, паркиран в района на бл. 74 в к-с „Меден Рудник“, от багажника на който са откраднати : перфоратор, винтоверт и гидория / всичко на обща стойност 300 лв./.

Работата по цялостно документиране на престъпната дейност на 27-годишния И.А. продължава.