close
LifeStyle

Зодиите, на които определено им липсва увереност

uverenost-v-jivota

Увереността може да има различни значения. Има самоувереност, когато силно вярваме в себе си и своите действия. Знаем какво искаме и как да го получим, или поне така изглежда.

Има и увереност в способностите на другите. Вярваме, че когато някой каже, че ще направи дадено нещо, това ще се случи. Това да разчитаме на някого отново е увереност в някой друг. Тази увереност обаче няма пряко отношение към личностното ни развитие.

Истината е, че степента на увереност в самите себе си е от решаващо значение за развитието и себеусещането ни. Тя може както да ни помогне, когато е висока, така и да ни попречи във всички аспекти на живота, ако нивата са прекалено ниски.

Зодиакалният знак също има какво да каже и в това отношение, тъй като липсата на увереност се наблюдава сред определени знаци в зодиака. Сред кои представители в зодиака самоувереността е в най-малка степен?

Рак

Родените под този знак са изключително чувствителни и са склонни да приемат всичко прекалено лично. Когато щастието или самочувствието се дължат на някой друг, нямате тази вътрешна сила, която е нужна, за да сте уверени.

Раците са прекалено емоционални и изключително нуждаещи се от някой друг – всичко това ги прави жертви на несигурността.

Везни

Те не искат никакви неприятности, затова трябва да бъдат наистина силно развълнувани от нещо, за да се застъпят за него и за да се отдадат на защитаването на определена кауза или хора. Обикновено това са малкото случаи, в които Везните демонстрират увереност.

Те искат да бъдат харесвани и смятат, че ако дадат по-голяма гласност на своето мнение и се застъпят за себе си, това ще се промени.

Риби

Рибите лесно се подвеждат. Ако бяха уверени в своите убеждения, биха се застъпвали за себе си по-често и биха казвали „не“, когато се налага. Те обаче са изключително несигурни.

Но пък са силно уверени в себе си, когато става въпрос за тяхното въображение или за споделяне на творчеството им. /tialoto.bg