close
LifeStyle

Идрис Елба е най-сексапилният мъж за 2018 г.

2018-idris-elba

Отново е онова време от годината, в което разбираме кой е най-сексапилният мъж за годината. Поне според списание People.

Миналата година с приза се окичи половинката на Гуен Стефани – Блейк Шелтън, докато през 2016 г. големият победител беше Дуейн Джонсън.

Най-сексапилният мъж за 2018 г. пък се казва… Идрис Елба. С неговото име се спекулираше около ролята на Джеймс Бонд, в момента участва в снимките на Hobbs and Shaw с Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм, а ето, вече може да се похвали и с тази награда. Как да не му завижда човек, пише Lifestyle.bg.

Пред списание People актьорът е откровен, че когато е разбрал, не е могъл да повярва. Погледнал се е в огледалото и си е казал, че днес наистина изглежда секси. Идрис Елба е 33-ият най-сексапилен мъж в класацията на списание People.

Първият е Мел Гибсън през 1985 г. Елба си е спортна натура и това си му личи, като през годините е тренирал футбол, баскетбол, крикет, хокей и ръгби.

Според 46-годишния актьор, трябва да живеем за момента, а не да си правим дългосрочни планове, защото всичко се случва днес, а утрото не е обещано.