close
Свят

Излезе книгата с рекордите на „Гинес“ за 2019 г.

gines

Книгата „Гинес. Световни рекорди 2019″ излезе на пазара в САЩ на 28 август. Жителите на останалите страни ще имат възможност да се запознаят със селекцията от най-новите постижения в началото на септември.

„Най-популярната книга в света с рекорди се завръща с хиляди нови категории и нови рекорди, които включват всякакви постижения – от Космоса до спортните звезди в Инстаграм, фиджет-спинери, както и различни други постижения на човека. Ще намерите в нея стотици фотографии, които до сега никой не е виждал и безброй факти, цифри, статистически данни и подробности на всяка страница. „Гинес. Световни рекорди 2019 „- най-пълната картина на нашия свят днес“ – пише в анотацията на книгата.
От компанията разпространител се надяват, че публикуването на книгата ще вдъхнови нови рекордьори и по този начин ще помогне на хората да открият своя потенциал.

Книгата на рекордите Гинес е публикувана за първи път в Лондон през 1955 г. Издава се всяка година на 21 езика и разказва за новите рекорди през едногодишния период.