close
България

Изложение – договаряне и бизнес форум „За ТУРИЗМА 2017” ще се проведат във “Флората” – Бургас на 21 – 22 март

burgas-turizym-flora

Стартът на летния туристически сезон наближава и подготовката на всички хотели и заведения върви с пълна пара.  За да бъдат в крак с последните новости и тенденции в бранша, собствениците на обекти могат да сверят часовниците си с продуктите и услугите, предлагани от участниците в изложението – договаряне и бизнес форум „За ТУРИЗМА 2017″- Бургас.

България се утвърждава като водеща и стабилна дестинация за целогодишен туризъм. Туристическият бранш  отчете най-силния сезон за последните 25 години с ръст от 12 % и над 10 милиона посетители от чужбина. Нарастване броя на руските почиващи, поява на интерес към страната ни от нови пазари като Ирландия и Китай, завръщане на туристите от скандинавските и други страни и увеличаване броя на качествените и платежоспособни туристи с по-високи изисквания са част от реализираните  положителни тенденции, които заслужава  да бъдат запазени и развити.

Настоящата година започва с много добра заетост в зимните ни курорти и с ръст в ранните записвания за летния сезон. Постоянно нараства търсенето и интересът към СПА, културния, поклонническия и селския туризъм. Всичко това наред с конюнктурата в международен план са предпоставки да очакваме втора добра година за родния туризъм и трайното превръщането на България в сигурна и стабилна дестинация.

Ето защо поредното трето издание на изложението  „За Туризма 2017″, което ще се проведе на 21 и 22 март 2017 година  в  Експозиционен център „Флора“- Бургас, максимално ще съдейства на хотелиерите, ресторантьорите и собствениците на различни заведения в курортите да предлагат качествени продукти и услуги на своите клиенти. По този начин те ще могат да отговорят на нарастващите потребности на клиентите и ще затвърдят положителните впечатления, които карат туристите да избират отново България като желана дестинация.

Организатор на проявата е Експо Тим ООД в партньорство с Община Бургас и Експозиционен център „Флора“ и с подкрепата на Министерство на туризма.

Кои са участниците и какво ще предложат на клиентите и посетителите, за да обзаведат и реновират своите обекти или да заредят  заведенията си.

Проектиране, строителството, обзавеждането на туристическите обекти и консумативи.

„ФЛАЙТ ЕЛ“, ЛУЧИ, Рокуол Стоун, КОНСУМАТИВ, Реникс, ОПАКОВКА БГ,  ПРОМОПАК, ИЗИТЕКС, Техномаркет България, Серена Трейд и Евета Спорт

Професионално и барово оборудване

Тирол Сервиз, ТОП КОМЕРС ГРУП, Таргет Медия Груп, Аура България, СББ Груп, RеSol /RestaurantSolution/, Ран Дизайн и Итали Гудс

Компютри и софтуерни продукти, системи за сигурност, иновативни решения

КАМСЕК, БИОКОМ  ТРЕНДАФИЛОВ, Ninebot и Енергия БГ Бургас

Храни и напитки

Eнко Вендинг, ВИКС УНИТРЕЙД, ЕОС – ЛД Дистрибюшън, РАУХ България, Ла Мезон дьо Вин,

Винпром АД В. Търново, Кенди, Вива АиМ, Бест Фрутс, Веникс  и Попкорн продукт

Работни и специални  облекла и реклама

Мели-М  и Имидж-М

Официален партньор на изложението – договаряне „За ТУРИЗМА 2017“ – Бургас е ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП“. Булстрад е търговска марка с 55-годишна история, наложила се като символ на доверие и професионализъм на българския застрахователен пазар.

Съпътстващата програма

Тaзи година се организира и бизнес форум, който  включва панел с лекции по актуални проблеми в туризма и презентации на фирмите участници.

На 21 март от 11.00 ч. ще открием семинарната програма с темата: „Най-добрите digital performance практики за туристическия бранш“с лектори Кристина Сивилова и Николай Георгиев от Нетинфо, а от 13.00ч. Велизар Величков-търговски директор на Grabo.bg, ще запознае участниците с “Новите канали за резервации в България„. Той ще представи новият сайт за настаняване NASTANI.BG – част от Grabo.bg и Nova Broadcasting Group. На 22 март от от 10.00 часа Агенция по заетостта ще предложи готови и обучени кадри за очаквания силен туристически сезон и ще представи ликция на тема: „Национални планове за действие позаетостта 2017″, а от 11.00 ч. ЗАД „Булстрад ВИГ“  ще представи лекция –БУЛСТРАД ЗА ТУРИЗМА“ с Лектори : Красимир Събев – директор на Генерална агенция Бургас  на ЗАД „Булстрад ВИГ“ и Таня Макшева, а от 12.00ч. ще можете с интерес да наблюдавате  кулинарните демонстрации на учениците от Професионална гимназия по туризъм „Проф.д-р Асен Златаров“, които ще покажат уменията си в сладкарството и карвинга.