close
България

Изявени сливенски фотографи получиха награди в конкурса „Моят Сливен“

DSC_9372

Кметът на община Сливен Стефан Радев връчи наградите на победителите в конкурса за фотографии „Моят Сливен“. Конкурсът беше организиран от зам.-председателя на Групата на ЕНП в Европейския парламент и ръководител на българската делегация в групата Мария Габриел и Община Сливен.

Данаил Христов, Костас Анастасиу и Илия Атанасов са големите победители в надпреварата. Те получиха билет за пътуване до Брюксел, където ще посетят Европейския парламент. Поощрителни награди от Община Сливен бяха връчени на Неделчо Великов, Хасан Коджавеизов и Цветанка Митева. Останалите участници бяха наградени с грамоти.

Кметът Стефан Радев заяви, че Сливен е град, в който има много какво да се покаже. Той благодари на всички за участието и за запечатаните мигове от града.

18 души се включиха в конкурса за фотографии на тема „Моят Сливен“, който започна през месец февруари. Над 30 от снимките им са подредени в изложба в зала „Сливен“, където се състоя и награждаването на победителите. Експозицията ще остане във фоайето на залата до края на месец май.