close
LifeStyle

Интроверт или екстроверт си според зодията?

introvertsss

Всички сме социални личности. Кои интроверт, кои екстроверти, всеки си има своите особености. Талант да се откроява в тълпата или да я отблъскваш. Талант е да бъдеш особняка на съседната маса или центъра на вниманието на голямата компания. Нека разгледаме какво показва зодиака по отношение социалните таланти на различните представители. Кой знае, може да намериш някой нов?

Овен

Ти си душата на компанията. Правиш всичко възможно само и само всички да се забавляват и да се чувстват комфортно. Не се притесняваш т грешки. Дори си готов да направиш някоя, за да забавляваш другите.

Телец

Ти си наистина всеотдаен към приятелите си и си готов на всичко, за да им помогнеш. Независимо дали им трябва помощ вкъщи или финансова такава, ти си на среща. Щастлив си, когато помагаш. Това осмисля живота ти.

Близнаци

Ти си най-добрият гост на всякакви поводи и партита. Социален си, можеш да заместиш мълчанието със смях и разговори. Караш дори най-големите особняци да проговорят без да се притесняват. Разговаряш с всеки и се интересуваш от хората.

Рак

Независимо колко безнадеждно стане положението, ти си там, за да го оправиш. При големите партита хората прекаляват с алкохола, стават и скандали, хората се разстройват и плачат. Точно там се появяваш ти. Знаеш точно какво да направиш, за да накараш хората да се почувстват по-добре.

Лъв

Може да не си особено известен, но си чаровен и харизматичен. Самото ти присъствие прави събитието купон. Развеселяваш всички около себе си и ги разтоварваш, караш ги да се чувстват комфортно.

Дева

Добър слушател си. Когато разговаряш, наистина слушаш хората и ги караш да се чувстват по-добре. Не е нужно дори да говориш. Езика на тялото ти издава, че ги слушаш. Винаги поддържаш визуален контакт.

Везни

Ти си звездата. Центъра на купона на всички партита и събирания. Успяваш да привличаш вниманието и да караш хората да се чувстват специални. Най-важното ти умение е да избягваш конфликтни ситуации. Скорпион Динамични, магнетични и секси личности. Няма спор, че всички си умират за вас.

Скорпион

Динамични, магнетични и секси личности. Няма спор, че всички си умират за вас.

Стрелец

Невероятни сте! Можете да говорите с всеки на различни теми. Обичате да се срещате с нови хора и да посещавате нови места. Имате впечатляващи социални умения и чувство за хумор.

Козирог

По принцип сте малко стегнати. Малко сте напрегнати при появяването ви на купон, но отпуснете ли се е трудно да ви накарат да си тръгнете. Давате добри съвети и имате перфектно чувство за хумор.

Водолей

Всички те приемат много добре, тъй като не ги съдиш за това, което са. Хората могат да разчитат на теб и обичат да споделят проблемите си. Ти си твърде креативна личност, която винаги намира начин да развесели останалите.

Риби

Добротата ти кара хора да се чувстват добре около теб. Винаги знаете коя песен да поръчате и на кое място да заведете компанията. Справяте се по-добре в малка компания, многото хора ви натоварват. /actualno.com