close
LifeStyle

Какво издава месецът на раждане за жената

tshastliva-jena

Много хора вярват, че има връзка между характера на човека и датата му на раждане. Но дали е така наистина?

Според психолозите основните черти на характера на човека се залагат още през първия месец от живота му. Следователно месецът, в който сте се родили, наистина може да повлияе на мирогледа ви и на личностните ви особености. Нека проверим дали е така – намерете месеца си на раждане и прочетете характеристиката!

Жена-януари
Приятелите и колегите ви обичат да са покрай вас, защото вие сте мъдра и търпелива. Вие не само винаги сте готови да дадете полезен съвет, но и позволявате на хората да бъдат с вас. Мъжете лесно се влюбват във вас, защото имате красива душа и стилен външен вид!

Жена-февруари
Вие винаги сте готова да помогнете на някого и умеете да изслушвате хората. Това ви прави невероятно добър приятел! В любовните отношения сте съблазнителна и неотразима. Мъжете се чувстват по-специални покрай вас.

Жена-март
Вие винаги правите незабравимо първо впечатление. Много хора ви смятат за чудесен пример за подражание, тъй като обикновено вие правите всичко правилно. В любовните отношения сте търпелива, мечтателна и мила.

Жена-април
За вас семейството и приятелствата са най-важното в живота. Вие бързо отслабвате, затова ви е лесно да се поддържате в отлична форма. В любовните отношения сте активна и не се страхувате да направите първата крачка.

Жена-май
Интелектът ви винаги е бил над средния! Няма нищо, което да не можете да направите, ако го поискате наистина. Вие сте не само интелигентна дама, но и истинска красавица!

Жена-юни
Вие щедро споделяте с околните своето време, енергията си и парите си. Приятелите ви знаят, че винаги могат да се обърнат към вас в труден момент. Имате не само голямо сърце, но и страхотна външност, която кара мъжете да се обръщат след вас!

Жена-юли
Вашата красота е ослепителна! Личността ви е наистина уникална, защото имате много различни увлечения и хобита. Хората ви обожават заради сърдечността и добрината ви.

Жена-август
Много мъже се влюбват във вас от пръв поглед. Роднините и приятелите често ви търсят за съвет, защото сте много мъдра. Във всеки един конфликт се стараете да бъдете миротворец!

Жена-септември
Няма препятствие, което да не можете да преодолеете! Невероятно силната ви воля ви помага да се борите с изкушенията. Хората уважават възгледите ви за живота, защото вие сте честна и държите на думата си.

Жена-октомври
Във вашата душа има нещо особено, което кара хората да ви имат безгранично доверие. Освен това умеете да предвиждате отрано опасностите. Държите се добре с всички хора, независимо от поведението им.

Жена-ноември
Покрай вас роднините и приятелите винаги се чувстват комфортно. Усмивката ви е способна да огрее цялата стая! За вас истинското приятелство има голямо значение, затова не общувате с хора, които не си държат на думата.

Жена-декември
Вие носите радост на околните, просто бидейки самата себе си! Хората казват, че имате голямо сърце, защото винаги сте готова да протегнете ръка за помощ. Човек лесно може да се сприятели с вас! /woman.bg