close
LifeStyle

Какво можем да научим за някой само от първото му име

bukvi-kniga-imena

Според нумерологията има лесен начин да разберем малко повече за някой нов човек. Достатъчно е само да знаем първото му име и да се допитаме до значенията на някои букви.

Ако вече се сещате за някой, който ви вълнува, обърнете внимание на първата гласна буква от неговото име:

Ако първата гласна е „А“

Звучни имена като Мария и Калоян, показват много амбициозна и целенасочена натура. Хора с подобни имена са фокусирани в работата, което ги прави успешни и уважавани. Това важи и за ваши цели и проекти, с които те могат да ви помогнат.

За да бъдат щастливи в една връзка, всички хора с първа гласна „А“ се нуждаят от някакъв вид награда. Всичко, което правят задължително трябва да им бъде признато, защото те не могат да преживеят усилията им да не бъдат оценени.

Ако първата гласна е „Е“

Хората с енергията на буквата „Е“, които носят имена като Георги и Евелина, много лесно усещат лъжите и неискреността и не се примиряват, докато не научат истината.

Те имат нужда от близостта на близките и от общуване, въпреки че понякога не го признават. Хората с първа гласна в името „Е“ трябва да се изявяват и да бъдат център на внимание, за да са щастливи.

Ако първата гласна е „И“

Познавате ли някой Николай или Лилия? Хората с първа гласна „И“ са много отговорни и целенасочени, но имат нужда да се отърват от миналото си, за да бъдат щастливи.

Те преживяват трудностите тежко и дълго си ги припомнят. Само ако успеят да забравят за тях и да погледат напред ще могат да постигнат целта си.

Ако първата гласна е „О“

Ако първата гласна от името е „О“, като Борислав или Полина, този човек е грижовен. Той има много силна енергия, която пренася на околните.

Ако той е сърдит, ядосан или тъжен, другите моментално попиват неговото настроение и се изпълват с негативни емоции, но ако е весел и щастлив – всички около него засияват.

За съжаление тези хора се паникьосват, ако живота им стане спокоен и тих, но трябва да разберат, че почивката е много важна за душевното и физическо здраве.

Ако първата гласна е „У“

Хората с първа гласа „У“, като Румен или Румяна са добри в комуникацията и имат невероятно чувство за хумор.

Те обичат да се смеят и забавляват и затова са предпочитана компания. Тези хора са добри съветници и ако ви дават мнението си – вслушайте се в него. /teenproblem.net