close
България

“Капачки за Бъдеще” с кампания за трета детска линейка

Кампания

На 15 Октомври /събота/ от 09:00ч. до 13:00ч, кампанията ще се проведе на пл.“Хаджи Димитър“-гр. Сливен

След като дариха първата неонатална линейка в Пловдив  от кампанията обявиха, че на 30.10 ще бъде дарена втората неонатална линейка в Плевен и започват да събират за трета.

“Линейката, която дарихме в Пловдив, обслужва цяла централна южна България и по-специално областите Пловдив, Пазарджик, Смолян, Хасково и Кърджали. – споделят от кампанията

Втората неонатална линейка от Плевен ще обслужва цяла централна северна и северозападна България. Т.е. 1/3 от територията на страната. Целта ни е да дарим линейки и на други големи градове, където има университетски болници като Варна, Стара Загора, така че да покрием цяла България!”, добавиха от там.

Припомняме, че преди да се заемат с линейките, доброволците от “Капачки за Бъдеще” промениха най-старите кувьозите в болниците в цяла България, след което помогнаха и с още десетки медицински апарати за детски, родилни и неонатални отделения на 36 болници в 36 града общо. И всичко това, благодарение на капачките, които цяла България събира.

Може да подкрепите каузата за детска линейка, като занесете своите пластмасови капачки и алуминиеви кенчета на кампанията в Сливен, която се провежда тази събота от 09:00ч. до 13:00ч.