close
България

Катастрофа в Бургас изпрати мъж от Сливен в болница

lineika-3

Жестокото меле, което затапи кръговото на „Мираж“ изпрати един в болница по спешност.  Причината за инцидента, който се случи преди 30 минути, по всяка вероятност е отнето предимство от страна на автомобил с марка „Мицубиши“.

Шофьорът на голфа –  млад мъж на видима възраст около 35г., все още е на мястото на инцидента и разказва за случилото се на органите на реда. Мъжът, който сподели, че е готвач от Нова Загора, се е движел по бул. „Стефан Стамболов“. В колата е била и приятелката му. Навлизайки в кръговото до х-л „Мираж“, от пресичащия булевард  изкача втори автомобил, отнемайки предимството му.

Ударът е бил силен, разказа шофьорът на голфа, който бе в шок. Водачът на Мицубишито е изпаднал в безсъзнание, а  новозагорецът, който не е  пострадал сериозно успява мигновено да му окаже помощ.  Той го свестява и се свързва със спешния тел. 112.

Движението на Мираж в момента е затруднено. Пострадалият мъж е откаран по спешност в УМБАЛ – Бургас. Той е бил във видимо добро състояние, но тепърва лекари ще извършват прегледи за установяване на вътрешни травми. /flagman.bg