close
LifeStyle

Кафе пауза

coffee

Тъща звъни на зетя:
– Вкъщи мирише на газ, какво да правя?
Зетят:
– Ти си вярваща жена, запали свещ, помоли се!

– Скъпи, как да се снимам та да не изглеждам дебела?
– Ми как… на рентген…

Двама решават кръстословица:
– Я ми кажи синоним на уличница?
– Не знам брат, само за имена се сещам…

Една жена затваря слушалката на телефона в дома си, мъжът й възкликва: – Не мога да повярвам, ти свърши разговора само за 50 мин. – Какво си се развикал, бе, беше грешка – отговорила жената.

– Защо не пиеш? С колата ли си?
– Не. С жената съм!

Мъж, най-накрая кандисва да се ожени за гаджето си. Скоро след медения месец, той си стяга играчките за предстоящата седмица лов, с приятели.
Булката:
– Мисля си, че сега като сме женени, ти трябва да откажеш тия глупости, като лов, риболов, карти и кръчми с приятели. Може би трябва и да продадеш тия въдици, пушки и т. н… Лицето на мъжа придобива предсмъртно изражение.
Жената:
– К’во ти е, бе? Добре ли си?
Той:
– За минутка или две… прозвуча ми точно, като бившата ми жена…
– Каква бивша жена!? Не знаех, че си бил женен преди!
Той:
– Ми, не съм бил.

Между приятелки: – Забелязвам, че съпругът ти в последно време е станал весел, бодър, подвижен… Косата му блести и сякаш се е сгъстила!? – Да! Кучето умря… И остана цял чувал с гранули… Дожаля ми да ги изхвърля…

Феята към Пепеляшка: – Алкохол да не си близнала! Той трябва да ти предложи брак, а ти да избягаш! А не на обратно, като миналият път!

Някакъв поръчва в ресторанта: – Един коняк, чаша вино, голяма водка, бутилка шампанско, халба бира и едно кафе. И моля, кафето да е без кофеин, че имам слабо сърце…

Евала на тоя, дето е измислил Wi-Fi-то, бе! Иначе как щях да разбера, че в блока ни живеят Тigritzata, Bruсe Lee и Bossat?!

Отидох да ловя риба, ей така… да разпусна малко. По едно време цигарите ми свършиха и се сетих, че синът ми вчера си забрави неговите в колата. Запалих си и като започна да кълве… акули, русалки, делфини, Лох Нес чудовища!!

Дъщерята:
– Ето, това е вкус!
Майката:
– Ето, това е чай!
Бабата:
– Ето, това е пакетчето, дето падна зад шкафа през 89-та!