close
LifeStyle

Кафе пауза

coffee-fevruari-07

– Извинете, вие да не сте близнаци?
– Не, защо питате!?
– Ами … защото вашата майка ви е облякла с едно и също … и сте толкова сладки.
– Господине, моля, вашите документи и излезте от автомобила!..

Рецепти от народната медицина: „Най-доброто лекарство за всички болести е светена вода. Две капки, разтворени в бутилка ракия Ви карат да забравите всички болежки.“

Жена към съпруга си:
– Видял ли си, колко мил и нежен е новият съсед. Постоянно целува и прегръща младата си приятелка. Защо не го правиш и ти?
– Че аз дори не я познавам…

Обиколката на Франция. Колоездач се откъсва от групата и дълго време кара съвсем сам по празните пътища. Изведнъж усеща, че някой го настига. Натиска яростно педалите, но не може да се откъсне. Примирен, той се обръща назад и вижда, че след него небръснат тип с омазано яке кара строшен велосипед.
– Как мислиш, момче, казва задъхан типът, ще стигнем ли преди кръчмарят да е затворил?

Две жени си говорят:
– За първи път от двадесет години да се зарадвам да видя мъжа си.
– По какъв повод?
– Извикаха ме да го разпозная…
– Знаеш ли, сутрин по телевизията има много хубаво предаване по аеробика. Защо не правиш упражнения по него, за да отслабнеш?
– Пробвах, но все стигам само до първото упражнение – „отворете прозореца“.

В понеделник сутринта началникът събира всички подчинени и пита: – Кой се е напил вчера? Тишина. Всички се споглеждат учудено. – Пак ви питам – кой се е напил вчера? Колеблив глас: – Аз… – Да идем да изтрезняваме. Останалите се захващайте за работа!

– Скъпа, в твоите еротични фантазии, аз отгоре ли съм или отдолу?
– Ти си у майка си.

Жена отива на почивка и изпраща оттам телеграма на мъжа си:
„Не забравяй, че си женен!“
Той й отговаря:
„Съжалявам, но телеграмата ти пристигна прекалено късно.“

– Чух че жена ти катастрофирала с новата ти кола. Как е тя? – Засега е добре… Заключила се е в банята, но ще огладнее и ще излезе.

Младеж разхожда новата си приятелка с лодка в езерото:
– Не искам да си помислиш, че ми харесват лесните момичета, но все пак имай предвид, че съм наел лодката само за един час.

Обир в „Макдоналдс“:
– Всички пари от касите в торбите!
– За тук или за вкъщи?..

Жена се кара на мъжа си – пияница: – Не разбирам как може по цял ден да стоиш в кръчмата! – Е защо тогава обсъждаш неща, които не разбираш?

– Давате ли кредити срещу честна дума? – Няма проблем. – А ако не ги върна? – Ще ви е срам, като се явите пред Всевишния… – Кога ли ще бъде това… – Ами ако не си платите до пето число на месеца, след шести някъде…

В швейцарска банка един клиент се приближава до служител и му шепне заговорнически: – Господине, може ли да внеса във вашата банка един милион? А служителят му отговаря: – Разбира се, че може! Но говорете по-високо, не е срамно да си беден…