close
България

Кметът на Нова Загора Николай Грозев на гости на тризнаците Момчил, Самуил и Калоян

DSC094871

Днес кметът на община Нова Загора Николай Грозев, посети най-малките членове на Общинския екип. Тризнаците,  заченати по естествен път, носещи имената на български царе и войводи Момчил, Самуил и Калоян, заедно с гордите родители Красимира и Георги, посрещнаха с усмивка и в добро здраве своите гости.

„Радост е за нас да видим тези малки слънчица и да Ви споделим нашата подкрепа и готовност за помощ във всеки един момент от тяхното развитие. Нека да растат в щастие и любов, с много детски смях и задружни игри да е пълен домът Ви.“ – пожела кметът на общината Николай Грозев. За да подпомогнат младото семейство, Общинското ръководство подариха количка за бебета и играчки, които лично кметът беше обещал, когато научи новината, че неговата служителка ще има тризнаци.

Младите родители споделиха част от ежедневието си и благодариха сърдечно за милото посещение и получените подаръци. Като че ли, за да покажат, че не е трудно да се гледат тризнаци, малките палавници даже и не проплакаха по време на гостуването.

„Изпълняваме заръката за тридетен модел в нашата община.“ – сподели кметът на тръгване. „През тази година можем да се похвалим и с още двама юнаци в колектива. Нека са щастливи и техните родители и дай Боже догодина, още и още бебета.“