close
България

Коледни картички от кмета на Нова Загора Николай Грозев получиха дванадесетокласниците от четирите средни училища в града

1

На 18 декември ръководството на община Нова Загора отново опита да върне стрелките на времето назад, когато хората си изпращаха коледни картички по пощата. За да ги накара да се чувстват специални, да ги зареди с добро настроение и за да изрази своите искрени пожелания, за пореден път то бе подготвило специални поздравителни картички за дванадесетокласниците от четирите средни училища.

Удоволствието да връчат коледните честитки, запечатали личното послание на кмета Николай Грозев имаха заместник-кметът Ивайло Енев и началникът на отдел „Образование, младежки дейности, спорт, здравеопазване и социална политика” Соня Петрова.  Те бяха посрещнати с усмивки от младите хора и техните учители.

Г-н Енев поздрави лично от свое име всички абитуриенти с настъпващите коледни и новогодишни празници и се присъедени към специалните пожелания на градоначалника Николай Грозев  за смели мечти, устрем в целите, неуморност в действията и наслада за постигнатите високи резултати.

След красивите благопожелания, бъдещите абитуриенти изказаха своята сърдечна благодарност за поредния жест на внимание и топлота и обещаха да продължат да защитават достойно името на своите училища и на родното си място.