close
LifeStyle

Лили Иванова разпродаде „Аполония“

lili-ivanova

Броени дни, след като стана ясно, че Сливен е първата напълно разпродадена спирка от турнето на Лили Иванова, и Созопол се присъедини към рекордьорите по брой закупени билети. Поп дивата е гвоздеят в програмата на „Аполония“, а за звуковия й десант на 1 септември вече няма пропуски, научи „Монитор“. Жената, която крои музикалната ни история с гласа си, ще бъде в курортното градче буквално за денонощие.

Участието на Иванова на „Аполония“ е своеобразна репетиция за националното турне, което през ноември ще прерасне в европейско. В сетлиста й ще влязат както класики като „Щурче“, „Другото лято“ и „Този свят е жена“, така и обещаващи нови композиции като „Дали“, „Дантелената примка на нощта“ и „Стъклени стени“. Стартът на обиколката в подкрепа на актуалния й албум е на 18 септември в Стара Загора, а заради големия интерес организаторите обявиха и втора дата в НДК – 26 октомври.

Изпълнителката на „Без правила“ ще погъделичка сетивата и на сънародниците ни зад граница в Берлин (3 ноември), Мадрид (6 ноември) и Милано (6 декември).

Билетите за всяка от европейските спирки на Лили се котират от 44 евро до 98 за ВИП позиции пред сцената, или в български еквивалент 191 лв.