close
LifeStyle

Любовен хороскоп за ноември 2017 г.

lubov

 

Овен

Най-накрая ще се решите на голямата крачка… и тази крачка носи името „брак“. Не е тайна, че обичате силно и връзката ви върви добре. Време е да отидете на следващото ниво, на което да се замислите и за по-важните неща от живота.

Телец

Трябва да сте по-смирени. Буйният ви характер често ви играе лоша шега във взаимоотношенията с другите. Така е и в любовта. Ще останете сами, ако не спрете да сте толкова взискателни и капризни. Огледайте се… и вижте какво оставяте след себе си.

Близнаци

Истинска любовна приказка ви чака през ноември. Не вярвате ли? Съвсем скоро тезата ни ще се докаже, когато излезете на най-романтичната среща, на която някога сте били. Очакват ви много приятни емоции и нови трепети, за които така отдавна жадувате.

Рак

Късметът ще бъде на ваша страна. Каквото и когото си поискате, ще бъде във вашите обятия. Може да бъдете много чаровни и това си личи по всичко, което правите. Имате подход към противоположния пол и той ще ви се отблагодари с резултати.

Лъв

Очаква ви незабравим любовен уикенд, който така силно ще се отпечата в съзнанието ви, че ще остане за цял живот. Изпепеляваща страст и романтика като по филмите. Кой уикенд обаче? Може би ще трябва да изчакате до края на ноември… но чакането ще си струва.

Дева

Ще осъзнаете някои много големи истисни за живота и любовта. Често търсите там, където няма нищо за вас и това ви кара често пъти да бъдете огорчени. Дайте свобода на сърцето си, избирайте с него, не с това, което очите ви виждат. Само тогава ще бъдете щастливи.

Везни

Много любовни изненади. Това ви е подготвил месец ноември. Много погледи ще са отправени към вас, а и няма да липсват покани за срещи. Ако сте обвързани, това внимание само ще погъделичка самочувствието ви. Ако не сте, действайте смело!

Скорпион

Малко неразбирателство във вашата връзка ще се превърне в сериозен проблем. Трябва да мислите рационално и да се отървете от емоциите си, които само ще бъдат пречка за решаването на конфликта. Бъдете искрени и се извинете, ако вината е в самите вас.

Стрелец

Следващият месец ще има приливи и отливи за вас в любовта. В началото ще бъде много влюбено и щастливо, но с напредването на месец ноември, ще научите истини за човека до вас, които ще ви разколебаят. Послушайте сърцето си. То никога не греши.

Козирог

Незабравима целувка. Романтично пътуване и безкрайно много емоции. Вашият ноември ще е любовен откъдето и да го погледнем. Ще бъдете много щастливи от вниманието, което ви се дава. Трудно ще повярвате, че всичко това е за вас.

Водолей

Няма човек на този свят, който да ви обича повече от вашата половинка. Това ще си проличи най-силно тази година именно през месец ноември. Ще направите голяма крачка напред във взаимоотношенията си. Следващото, което предстои… вече е на път към вас.

Риби

Ще научите голяма новина, която ще промени живота ви – към щастието, разбира се. Ще ставате родители! Любовта ви е толкова силна, че е узряла за тази голяма крачка, която понякога идва изненадващо в живота ни. /actualno.com