close
LifeStyle

Любовен хороскоп за януари 2019 г.

lubov – syrce

През януари 2019-а много от представителите на зодиакалните знаци ще могат да установят хармония в отношенията или да намерят сродната си душа. Първият месец от годината ще напомни за влиянието на Венера, която може и да внесе леко объркване в любовния ни живот.

Овен
Януари няма да бъде най-успешният за представителите на зодия Овен или поне не в любовен план. От една страна, ще получат подкрепата на Марс, благодарение на което могат да станат по-уверени в себе си. Това ще ги накара да споделят своите чувства на потенциален партньор, а тези които са срещнали своята сродна душа, ще могат да направят промени във връзката си.

Въпреки това, влиянието на Венера няма да зарадва необвързаните Овни да си намерят половинка, а за обвързаните не са изключени конфликти с партньора.

Телец
През първата половина на месеца влиянието на Луната ще има благоприятен ефект върху личния живот на Телеца. Самотните представители на зодията ще имат достатъчно късмет да посрещнат своята любов и това ще се случи внезапно, а семейните ще намерят хармония и взаимно разбирателство с любимия човек.

През втората половина на януари е важно да прекарват повече време с партньора си. Възможно е да научат тайни, които да провокират у тях желание за прекратяване на връзката. Не бързайте, за да не съжалявате за решението си.

Близнаци
В първия месец на новата 2019-а звездите ще покажат на Близнаците как да разрешат личните си проблеми. Още в началото на януари необвързаните представители на знака може да срещнат личност, която напълно да преобрази живота им, който ще се доближи до това, което търсят за партньор.

След няколко романтични срещи това познанство може да се превърне във връзка, въпреки че развитието на събитията зависи само от Близнаците. Тези, които имат половинка до себе си ще могат да се радват на хармония.

Рак
В личния живот на Рака ще има положителни промени. Желанието за намиране на постоянен партньор няма да бъде безплодно, защото ги очаква интересно запознанство. Тези от вас, които вече са намерили своята половинка, ще могат да внесат хармония в отношенията си. Ако има стари конфликти за уреждане, могат да ги разрешат. Но внимавайте с емоциите си на 21 и 22 януари. Възможно е да предизвикате конфликтни ситуации.

Лъв
През януари 2019 г. Лъвовете ще могат да получат подкрепата на Марс. Представителите на това съзвездие ще бъдат заобиколени от вниманието на противоположния пол, но само най-доброто може да спечели сърцето им. Ако търсите нова любов, няма да ви липсват покани за срещи. Но бъдете внимателни поради влиянието на Венера, което може да ви накара да действате по начин, заради който след това ще съжалявате. Ако вече се намирате във връзка, избягвайте да флиртувате, за да не предизвикате разногласия с партньора.

Дева
Девите ще трябва да разчитат по-често на интуицията си. Възможно е да срещнат интересна личност, с която да се потопят в любовен романс. Като цяло месецът е успешен за укрепване на отношенията и сближаване с партньора, който може да ви поднесе и някои изненади. Постарайте се да внесете повече разнообразие във връзката ви.

Везни
Хубав месец януари очаква родените под знака на Везните. Още в първите дни на новата година ще могат да укрепят своите връзки или да поставят началото на нова любов. Някои Везни ще решат да сложат край на връзката си и да започнат нов живот, изпълнен с романтични приключения. Януари е добър период за пътуване с любимия човек.

Скорпион
Скорпионите ще преминат през не много приятни моменти, осъзнавайки че настоящите им отношения е по-добре да бъдат прекратени. Такъв ход на събитията може да доведе до положителен резултат и в края на януари да се окажат в нова любовна връзка. Семейните представители на зодията няма да се разминат с конфликтите. Звездите показват, че е добре да контролирате емоциите си.

Стрелец
Втората половина на януари ще донесе вълнуващи любовни моменти за Стрелците. Благодарение на влиянието на Венера, представителите на това съзвездие няма да пропуснат важните знаци на съдбата, които предвещават нова любов. Тези от вас, които се намират във връзка, може да очакват приятна изненада от любимия човек. Не забравяйте, че за една връзка е важно да обръщате повече внимание на партньора и да му напомняте за вашите чувства към него.

Козирог
Романтичното настроение ще превземе Козирозите, а тези които търсят своята половинка, имат добри шансове да я срещнат. Време е да вземете нещата в свои ръце и да привлечете любовта с помощта на действия и позитивна нагласа. Обвързаните представители на зодията ще имат възможността да заздравят връзката си, но е добре да избягват рутината.

Водолей
Януари ще ви предостави добри възможности да внесете повече хармония във връзката си. Но за да се случи това, трябва да прекарвате повече време с партньора си, да споделяте чувствата си, разбира се без да забравяте за личните си интереси. Тези от вас, които изпитват емоции към определена личност е добре да не насилват събитията, за да не се отдръпнат от тях.

Риби
Първият месец на новата 2019-а обещава важни промени в личния живот на Рибите. Самотните ги очаква съдбоносна среща с човек, с когото ще изпитат нови емоции. Ако вече имате половинка до себе си, той или тя ще изисква повече внимание, ще иска да разговаряте повече. Ако искате да намалите риска от конфликти и раздели, ще трябва да напуснете зоната си на комфорт./az-jenata.bg