close
LifeStyle

Месечен хороскоп за март 2019 г.

prolet-aleq

Овен

През първия пролетен месец ще може да закрепите позициите си на всички сфери на развитие, които са важни за вас. С помощта на малки усилия ще може да затвърдите позициите си в работата, а в семейството ще цари хармония. В началото на периода са възможни интересни и запомнящи се пътувания. Средата на март може да ви донесе прекалено много спокойствие, но не бързайте да разнообразите със самостоятелно създаване на проблеми. Опитайте се да реагирате минимално на случващото се около вас. Краят на месеца е подходящо време за реализиране на по-мащабните планове, свързани с професионалното ви развитие. Тогава може да преговаряте за по-висока длъжност и/или заплащане.

Телец

Очаква ви активен месец. Извадете цветните рокли и бъдете готови да посетите всяко събитие, което привлече интереса ви. Сега е време за повече общуване, което ще ви донесе много нови познанства и приятни мигове. Предстои ви откриването на „нови земи“, където да разкриете свои неподозирани таланти. В средата на месеца някои представители на знака може да добият смелост да направят първите крачки в посока на смяна на попрището. В здравословно отношение обърнете внимание на вашето спокойствие. Това е добро време да елиминирате факторите, които ви причиняват стрес. Краят на месеца е време за промени. Ако сте на едно мнение с интуицията ви няма какво да се колебаете. Поемете по новия път с гордо вдигната глава.

Близнаци

През март акцентът в живота на представителите на знака Близнаци ще бъде семейството. Това е време, в което да поставите всичко по местата му. Отлагането на важни решения и крачки само ще задълбочи кризата ви. Ако отдавна мислите за раздяла – направете го, но без излишни приказки и без никакви драми. Не се страхувайте от последиците. Някои представители на знака пък ще поискат да узаконят връзката си. Може да не срещнете същия ентусиазъм, но вие най-добре разпознавате признаците на съгласие у вашия партньор. Средата на месеца е добро време за сериозни дейности, свързани с изготвянето и изпращането на документи. Следете внимателно вашите приходи и разходи. В края на месеца е възможно да ви се прииска да се поглезите, така че го имайте предвид, за да спестите средствата, които ще са ви необходими за това.

Рак

Това е месец за активни действия в служебно отношение. Направили сте някои заявки и сега трябва да покажете, че сте способни да развиете и довършите започнатото. Не се плашете от обема на работа, който се очертава. Приемете случващото се като приключение, в което вие сте главният действащ герой. Ще имате пълната подкрепа от страна на началниците си. Опитайте се да си осигурите повече свобода на действие. Личният живот засега остава на заден план, но в края на месеца ще имате възможност да наваксате. Обяснете добре вашите пориви на партньора ви, за да може да прояви разбиране към заетостта ви.

Лъв

Този месец посветете на себе си и на семейството. Време е да намалите обема на натоварване в работата. Едва ли светът ще свърши, ако не се раздавате така, както сте го правили до сега.  Необвързаните представители на знака  може да си спомнят за своя стара връзка и дори да възобновят предишните си отношения. Това няма да ви се отдаде лесно и ще трябва да положите огромни усилия, за да си върнете любовта. В края на месеца може да ви се наложи да проявите повече активност поради отсъствието на ваш колега или дори началник. Естествено ще се справите блестящо, но звездите не обещават  да ви е лесно. Ничия отговорност не е лека, но резултатите ще си заслужават. Бъдете внимателни по време не пътуване, не шофирайте ако сте уморени или недоспали. Прекарвайте повече време на чист въздух.

Дева 

Началото на месеца няма да ви предложи кой знае каква стабилност, но със сигурност няма да ви е скучно. В началото на периода е добре да бъдете по-внимателни от обикновено. Тогава избягвайте сериозни договорки и сключването на договори. Сега емоционалността ви е ще е доста силна и ще сте склонни към съчувствие. Тази изостреността на чувствата и усещанията ще е най-изгодна за тези представители на знака, които се занимават с изкуство, музика, религия, мистика, лидерите.  Това, от което ще имате нужда ще е повече практичност. Ще знаете къде точно трябва да бъдете и с кои хора да преговаряте. Съветът на звездите е да не се опитвате да предизвиквате събитията, да карате насила другите да правят  това, което вие искате, да им давате съвети.

Везни

През този месец не влизайте в спор с тези, които не споделят мнението ви. Не натрапвайте любовта си на половинката ви или този, когото сте харесали.  Сега не е време за изразяване на по-остро мнение. През втората половина на месеца напрежението ще нарасне и поведението ви ще стане прекалено импулсивно. Може да пострадате заради собствените си постъпки. Възможни са конфликти с братя, сестри или съседи. Замислете се, че още дълго време ще трябва да контактувате с тях и не горете мостовете зад себе си. В последните дни на месеца нататък ще може да разширите сферата си на дейност. Положителното ви отношение към живота ще ви даде възможността да използвате максимално ефективно шансовете си.

Скорпион

Месецът може да започне с трудности за тези, които завършват висшето си образование. Други представители на знака е възможно да се сблъскат с отлагане на пътуване в чужбина или сътрудничеството си с чужденци. От там може да възникнат трудности в отношенията ви с интимната половинка, за тези които не са обвързани в брак, или с децата, за семейните представители на знака. Средата на периода ще донесе и възможности за флирт и случайни сексуални връзки, които обаче, едва ли ще ви донесат нещо добро. Повишената емоционалност ще е в полза на тези от вас, които имат творчески професии  и ще засилят естетическото ви възприятие.

Стрелец

В първите дни на новия месец не бъдете прекалено доверчиви. Някой ще се опита да се възползва от добрината ви и това може да ви докара проблеми в брака. Ако от преди сте скарани с партньора си не се опитвайте да му отмъщавате с неразумна изневяра. Средата на периода е добро време за изглаждането на отношенията в семейството и изобщо за всички партньорски отношения. Използвайте шанса си. В края на месеца ви очаква повече натоварване в служебно отношение. Ще трябва да направите компромис с част от свободното си време, но няма да съжалявате. Резултатите ще са повече от добри.

Козирог

През този месец се опитайте да обърнете повече внимание на семейството си, което сте лишили от присъствието си, заради служебните ви ангажименти. Това е време, в което претоварването и напрягането са ви е противопоказни. Каквото и да ви предстои жалете силите си. Посветете времето на себе си, на любимите ви хора и семейството. Не забравяйте, че това са най-важните хора в живота ви и си заслужава да положите усилия, за да подобрите отношенията си. Към края на месеца ви очакват харчове, така че е добре още от самото начало на месеца да започнете да спестявате средства. В здравословно отношение не допускайте наднормено тегло или вземете мерки за намаляването му, ако вече го имате. Това е най-добро време за подобни действия. Отдайте предпочитания на салатите.

Водолей

През този месец приятелите ви ще са до вас и ще се превърнат в опора за вас и вашите идеи. Каква по-добра новина от тази за вас!  Като цяло периодът ще е спокоен и конфликти не се очертават. В средата на месеца е възможна по-сложна ситуация, свързана с член на семейството ви или дете, която ще премине успешно и ще сплоти семейството. Възможно е да ви се наложи да похарчите доста средства за детето си, но това е никаква цена в сравнение с резултата. Помислете как бихте могли да разпуснете в края на месеца, когато красотата на пролетта ще е в разгара си. Няколко дни сред природата  и възможност за водни процедури ще възвърнат силите в и желанието ви за подвизи.

Риби

През този месец ще ви се наложи да тъчете на два стана. Задачи и отговорности ще има много и всичките ще са с приоритет. Не се чудете от коя да започнете. Много е важно да не губите време в напразно лутане. Просто действайте винаги и по всяко време. Единствено не жалете време за сън, за да може да сте бодри, здрави и ефективни. От време на време не сещайте за половинката ви, като показвате свършената работа. Напрежението ще е сериозно, но през месеца ще положите основите на вашето бъдещо развитие и просперитет, така че не жалете сили. В края на месеца имате право да си дадете заслужена почивка. Изключете се за няколко дни и посветете цялото време на себе си, вашите желания и удоволствия. /аctualno.com