close
LifeStyle

Месечен хороскоп за юни 2017 г.

more

Овен

Това е месец, в който трябва да помислите за парите си. Най-силни във финансово отношение ще бъдат първите десет дни на новия месец. Това обаче не означава, че трябва да харчите прекомерно, а да се опитате да спестите, за да направите едни сериозни инвестиции. Заедно с нарастването на доходите ще се затвърждават и личните ви отношения особено за онези представители на знака, които имат брак. Комбинацията от тези положителни фактори ще допринесе за цялостното ви усещане от удовлетвореност от живота. Втората декада на месеца е чудесно време за козметични подобрения по дома, покупка на домашни уреди и направата на декорации в дома ви. Добрите взаимоотношения с близки роднини ще ви позволяват да отметнете работа, която сте отлагали години наред. Не пропускайте това време и запретнете здраво ръкави. През последните дни на периода ще е добре да оставите на втори план някои от вашите планове и дела от професионалната сфера и да насочите вниманието си към решаването на семейните проблеми. Възможно е един от по-възрастните членове на семейството да се нуждае от вашата грижа и помощ. Бъдете внимателни към половинката си, тъй като не е изключено възникването на ситуации на конфликт.

Телец

През първата половина на юни наблегнете на контактите с хора, които може да са ви от помощ. Някои от вас са в процес на търсене на ново работно място, така че за вас ще е най-добре сами да настоявате за съответните срещи и преговори. Не забравяйте, че ще се в състояние да решите много от вашите въпроси с помощта на други хора. Втората декада на юни е чудесно време да промените обстановката, може да внесете промени в стила ви на обличане, косата и други външни атрибути. В средата на периода може да възникнат известни финансови затруднения. Бъдете готови за тази ситуация, като отделите известна сума още от първите дни на юни. По същото време може да се изправите пред осъзнаването, че нямате нужда от толкова много познати и постоянна комуникация с тях. Едно „разчистване“ на контактите ще ви се отрази добре и ще намали психическото натоварване. Последните десет дни на юни всичко, от което ще имате нужда е подробен график, който да спазвате стриктно, в противен случай рискувате да нямате време да се справите с планираните дела. На любовния фронт сте се обрекли на монашество, но по този начин карате някого да страда. Помислете за това. Повече прегръдки няма да ви навредят, дори може да ви помогнат да се справите по-добре с всекидневието. В здравословно отношение бъдете внимателни към организма си. Ако тренирате не прекалявайте с натоварването особено през горещите дни.

Близнаци

Творчество, творчество и пак творчество очаква представителите на знака Близнаци през юни. Сега ще сте пълни с енергия и готови за подвизи. Най-добре е да започнете активна работа по нови проекти. Нека не ви плаши дейността, с която не сте се докосвали до момента. Не губете вяра в способностите си нито за миг и в това ще бъде тайната на успеха ви. В семейството може да се появят някои разногласия и сложни ситуации, изискващи бърза реакция. Постъпете така, както смятате, че е най-благородни. В средата на месеца от вас ще се иска докажете авторитета си. Дайте всичко от себе си особено ако се занимавате с издателска дейност и много скоро ще имате пълното право да се гордеете със себе си. Онези от вас, които имат професии, свързани с изкуството не бива да се колебаят относно участието си в творчески конкурси – сега сте в състояние да заеме водеща позиция във всяка конкурентна дейност. Активните ви усилия и дейности ще имат положителен ефект върху финансовото ви състояние. В последната декада на юни финансовият баланс може да бъде сериозно нарушен: разходите ви сериозно ще надхвърлят нивото на доходите. В личен план може да преживеете известен период на криза. Не забравяйте обаче, че кризата винаги води до промяна, а от там и до развитие. През целия период се въздържайте от необосновано големи разходи за развлечения и хазарт.

Рак

Това ще е месецът на приятелите за представителите на знака Рак. Каквото и да ви се изпречи на пътя ще може да разчитате на доверените си хора – винаги. Най-близките ви приятели ще ви предпазят от импулсивни решения. Все пак не споделяйте на всеослушание сърдечните си тревоги. Има риск да се изложите или да досадите на някого. В средата на месеца се опитайте да се откъснете от привичната си среда и да заминете на място, където по-рано не сте били. Особено внимание ще изискват децата. Не бъдете строги в края на учебната година. Може да наваксате пропуснатите знания през ваканцията. Затова обаче ще трябва да направите сериозен график, от който да не се отклонявате. Не бъдете перфекционисти в отношението си към малките и по-често си спомняйте какви сте били вие на тяхната възраст. През месеца отделяйте повече време за досег с изкуството. Самите вие може да започнете да се занимавате с творчество и да приобщите членовете на семейството ви.

Лъв

Първият летен месец е добре да бъде посветен на работата. Периодът не бива да се пропуска, особено като се има предвид факта, че на ваша страна ще имате подкрепата на сериозен покровител. Първите дни на юни е подходящо време за постигане на целите, но за целта ще трябва да използвате методите на толерантната дипломация. Колкото по-малко хора около вас знаят за вашите намерения, толкова повече шансове за успех ще имате. Средата на месеца е подходящо време за разширяване и укрепване на вашите бизнес и приятелски контакти. Успешно ще протекат дейности, свързани с проучвания и командировки. През последните дни на месеца обърнете повече внимание на отношенията ви с партньора. Възможно е известно охлаждане в чувствата ви един към друго, но не бързайте да си мислите, че това е краят. По-скоро се касае за временна промяна на настроението и скоро всичко ще се нормализира. През целия период се пазете от участието си в интриги, може да станете жертва на слухове и клюки. Пазете личния си живот в тайна.

Дева

Този месец ще преобладава виртуалното общуване в живота ви. Може би имате нужда от този вид „почивка“ в отношенията. Твърде вероятно е така да започне и любовна връзка, но все пак пазете сърцето си. Наяве и във виртуалното пространство нещата са много, много различни. Много вероятно е да си помислите, че сте намерили перфектната половинка за себе си. Но все пак не бързайте с крайните изводи преди да установите как стоят нещата наживо. В средата на месеца на някои представители на знака ще бъде предложена по-отговорна, но и по-високо платена длъжност. Очаква ви сериозно нарастване на доходите, което е най-добре да спестите преди да решите окончателно как точно да използвате. Бъдете внимателни при даването на пари назаем, най-добре избягвайте това, колкото и близък да е човекът. Просто няма да е в неговата воля да ви върне сумата в срока, за който сте се уговорили. В края на месеца е добре да отделите няколко дни, които да посветите изцяло на родителите си и техните нужди.

Везни

Първата част на месеца ще изиска от вас повече въображение. В работата ви ще се очаква да бъдете покажете повече инициатива и свежи идеи. Ако това ви натоварва неимоверно, то може да обмислите въпроса за смяна на сферата на дейност. Истината е, че сега успехът ви е възможен само по пътя на промените. Ако станете свидетел на нещо нередно не се колебайте да реагирате според гласа на съвестта ви. Това повиши вашия авторитет и може да се превърне в отправна точка за пътя ви нагоре. През втората половина на юни бъдете готови за още повече предизвикателства, свързани с кариерата ви. Обърнете внимание на здравословното ви състояние. Прекаленото психическо натоварване ще си каже своето и организмът ви все по-трудно ще се справя с предизвикателствата, на които го подлагате. Опитайте се да включите повече пресни плодове и зеленчуци. Забравете за алкохола и силните лекарства.

Скорпион

Началото на месеца ще ви предостави възможност за себеанализ. Това е чудесно време за повече моменти насаме с вас самите. Не се колебайте да се потопите в мислите си толкова време, колкото ви е нужно. В личните отношения се въздържайте от вземането на сериозни решения, свързани с бъдещето ви. Нека лятото да отмине и тогава предприемайте важните крачки, ако все още сте на същото мнение. Втората половина на месеца може да бъде свързана с обстоятелства, свързани със съдебни дела. Не се колебайте да спазвате правилата, тъй като в противен случай може да бъдете подложени на санкции. Бъдете по-пестеливи, за да може да реализирате мечтаната ви почивка. Ако срещнете любовта през тези седмици не се страхувайте да обичате така, както не сте го правили до сега. Истинските моменти в живота се броят на пръсти, а на края само те ни остават.

Стрелец

Този месец е добре да бъде посветен на здравето ви. Още през първите дни на периода е добре да се подложите на профилактични медицински прегледи, особено ако сте пропуснали последната година. В случай, че имате притеснения, свързани със здравето ви не отлагайте консултацията със специалист. В личен план ще изживеете своите звездни мигове. Използвайте свободното време за повече пътувания извън града, сред природата, където може да се сближите с любимия си човек. Смело чертайте планове за бъдещето и не се съмнявайте, че те ще се сбъднат. В семейно отношение може да преживеете някои трудно моменти, свързани с ваши роднини. Отнесете се философски към нещата. В живота има какво ли не, но най-важното е как ще го преодолеем и какво ще извлечем като изводи. Със сигурност този юни ще остане един от най-запомнящите се месеци в живота ви и с най-милите и интимни спомени.

Козирог

Началото на юни посветете изцяло на партньорските си отношения в личния живот. Ако имате брак това ще бъде време на изпитания и много препятствия. Сега ще стане ясно кой е имал истински и искрени намерения. Каквото и да се случи не унивайте. Животът винаги ни предлага възможности, които ни водят по правилния път. Вследствие на вашите действия от страна на партньора ви може да последват действия, които не са договорени с вас, което може да доведе конфликтна ситуация. В работата няма да има прекалено натоварване. Ще ви бъде предоставена свобода за изява. Използвайте момента, за да се докажете или да се огледате за допълнително възнаграждение. Някои от вас може да се преориентират особено ако ги влече изкуството. Все пак бъдете сигурни в размера на дохода, който ще получавате, за да не се окаже, че трябва да отложите ваканцията за есенните месеци. Обърнете и повече внимание на здравето си, особено ако сте занемарили свое хронично заболяване. Спазвайте стриктно препоръките на лекарите.

Водолей

Това е месец, в който ще ви бъде позволено да се развихрите на професионалното ви поприще. Служебните ви задължения ще бъдат свързани със семейните ви, така че ви очаква интересна и приятна комбинация, която ще доведе до резултата – с един удар- два заека. Позволете си да мечтаете по-смело. Ако ви хрумнат идеи да превърнете любимата си дейност в бизнес – изобщо не му мислете, а запретвайте ръкави! Освен другите ползи процесът ще допринесе за подобряването на отношенията в семейството. Освен любими с половинката ви може да се окажете наистина перфектната двойка. Повече внимание ще е необходимо да обърнете на децата преди края на учебната година. Не се взирайте в оценките. По това време и децата вече са уморени и очакват своята ваканция. Ако смятате, че нещо трябва да се наваксва поинтересувайте се за образователни летни курсове, но не превръщайте ваканцията в мъчение за цялото семейство.

Риби

Първите дни на юни ще бъдат истинско предизвикателство за вас. Ще ви се струва, че околните се държат нелогично. Дали това е така или не, не е от значение. Важното е да запазите самообладание и да помните, че и това ще приключи. Спазвайте правилата, нормите на възпитанието, не прекалявайте с алкохола и си лягайте рано. Това са препоръките за първите 10 дни на новия месец. Втората декада на месеца посветете на намирането на баланса. Това се отнася за всички сфери в живота ви. Опитайте се да бъдете максимално умерени. Дори ако се случи нещо хубаво, не го изразявайте прекалено шумно. Не забравяйте, че тишината обича щастието. Възможно е на преден план да излязат за решаване юридически въпроси. Спазвайте правилата на играта и не си позволявайте манипулации. Дори да има изкушение от облага, не се подавайте. Макар и не веднага печалбата ще ви излезе солена. Ако мечтаете за повече романтика и любов ще трябва да потърпите до последните десет дни на юни. Тогава най-после слънцето ще изгрее и на вашата улица. Не се правете на недостъпни и проявете човещината, на която само представителите на вашия знак са способни. /actualno.com