close
LifeStyle

Месечен хороскоп за януари 2017 г.

syrca-lubov

ОВЕН

Прекрасна възможност да започнете „начисто“. Сякаш от първия месец на новата година ще рисувате живота си на чисто бял лист хартия. Би трябвало да сте доволни, творческият ви потенциал е в подем! Любовта е с вас. Ако все още не сте обвързани, то вероятността да попаднете на подходящия човек е огромна. За семейните е препоръчително да контролират пристъпите на безпричинна ревност, за да запазят нежните и романтични отношения. Финансовото състояние е стабилно, но независимо от това бъдете пестеливи. Професионални затруднения не се очакват, поддържайте колегиалните отношения в рамките на добрия тон.

ТЕЛЕЦ

Спокоен месец, изпълнен с приятни изненади. Едва ли ще има трудности, с които не бихте могли да се справите. Проявете инициатива точно в критичните моменти. Идеите ви ще получат одобрение. Както за семейните, така и за необвързаните представители на вашия знак е важно да не допускат чужда намеса при уреждане на личните отношения. Преценявайте внимателно думите и действията си. В професионален план всичко ще ви се получава с невероятна лекота, което не означава, че трябва да се главозамайвате от успехите си. Запазете чувство за мярка, за да не провокирате прояви на завист. Разпределяйте приходите си (дори допълнителните) прецизно и заделяйте запаси.

БЛИЗНАЦИ

Енергетиката ви е стабилна. Ще успеете да реализирате дори най-смелите си замисли, стига да не се опитвате да напредвате за чужда сметка. Тогава ще се натъкнете на сериозна съпротива от страна на обичайното си обкръжение. Контактите ще са активни. Търсете компромисни решения в областта на личните и любовни връзки. Представителите на вашия знак, които имат собствен бизнес трябва да са по-активни, за да напреднат. Работещите в колектив задължително да се съобразяват с общата тенденция. Финансовото ви състояние е без промяна. Приходите и разходите ще се компенсират, така че бъдете пестеливи.

РАК

Първият месец на годината ще е доста динамичен и наситен със събития. Някои дейности ще ви се случват за първи път, подхождайте към тях по-смело. Личните, любовни, романтични отношения ще са спокойни и хармонични. Не забравяйте, че за да запазите и стабилизирате връзката си трябва да сте готови на компромиси. В професионален план ще имате възможности за промени, за ново начало. Преценете дали сте готови да приемете предизвикателството преди да вземете окончателно решение. По отношение на финансите нямате повод за безпокойство. Вие хем сте достатъчно пестеливи, хем винаги поддържате запаси, та каквото и да се случи ще се справите.

ЛЪВ

Много сте стремителни, целенасочени и готови да приемете всяко предизвикателство, независимо от мнението на околните. Все пак е желателно да се въздържате от прекалени рискове, особено по отношение на имуществото си. Личните и любовни отношения ще са напълно спокойни, ако не се опитвате да натрапвате мнението си и не водите борба за надмощие с партньора. Печелившата тактика е да зачитате чуждото мнение. Съобразявайте се и с възгледите на екипа, с който работите. Така ще преодолеете разногласията и ще получите подкрепа за реализацията на вашите идеи. Финансовото ви положение след празниците не е в най-добрия си вид, така че въздържайте се от извънредни разходи.

ДЕВА

Събитията ще са противоречиви. Ще има вълнуващи преживявания, но ще има и неприятни моменти, с които ще се справите по-лесно, ако запазите присъствие на духа. Проявете общителност, поддържайте контактите си и не бъдете прекалено критични към близките и любимия човек. Не отказвайте поканите за разни тържества и събития, имате нужда от свежи емоции. В професионален план ще сте доста старателни и енергични, няма причини да не се справите с работата си. Само не се престаравайте, за да не си навлечете упреци от страна на колегите. Въздържайте се от прояви на разточителност. По отношение на финансите не бива да очаквате допълнителни постъпления.

ВЕЗНИ

Желателно е да сте по-самостоятелни и да разчитате предимно на себе си още в първия месец на годината. Не позволявайте на никого да манипулира мнението ви. Трябва да носите отговорност за собствените си решения. Контактите ви ще са интензивни, ще присъствате на различни тържества и сбирки. Общувайте, веселете се, но дайте възможност и на близките да го правят без да се вглъбявате в собствените си съмнения. Не е изключено да промените някои елементи от ежедневието, динамичния стереотип или трудовите си навици. Ще се случи без особени сътресения, ако сте достатъчно гъвкави. Склонни сте към прояви на разточителност и не е изключено в края на месеца да установите, че банковата ви сметка съвсем е изтъняла. Не прекалявайте, за да не се налага да започвате годината със заеми.

СКОРПИОН

Съберете си силите и действайте активно. Приемете, че още в началото на годината трябва да разгърнете потенциала си в различни направления, включително в работа над самите себе си. В личен план можете напълно да разчитате на присъщия си чар и обаяние. Любовните, романтични и семейни отношения ще са в най-благоприятното си състояние, стига да се въздържате от прояви на ревност и деспотизъм. Финансовото ви състояние ще е без промяна.

СТРЕЛЕЦ

Наясно сте с допуснатите грешки, но е излишно да мислите повече за тях. Създайте си тактика за преодоляването и коригирането им, след което продължавайте спокойно напред, към следващата цел. Това го умеете доказано. Що се отнася до личните и любовни отношения, то постарайте се да реагирате повече разумно, отколкото емоционално. Доверчиви сте и не е изключено да преживеете разочарование или най-малкото надеждите ви да не се оправдаят. В професионален план трябва да положите усилия. Да попълните липсващите знания или да подобрите навиците, за да отстоите позициите си. Не е изключено да започнете някаква допълнителна работа, която ще стабилизира финансите ви, но независимо от това е желателно да сте пестеливи.

КОЗИРОГ

Започнете годината спокойно, залагайки на прословутия си прагматизъм и предпазливост. Въздържайте се от решения, свързани с кардинални промени. Няма за къде да бързате. Месецът ще е изпълнен с любов и романтика, ако се постараете да координирате собствените си действия с тези на любимия човек и ако се въздържате от категорични и натрапчиви изказвания. Професионалните задачи ще са повече от очакванията ви. За сметка на това, свободното време ще е по-малко. Добрата новина е, че можете безпрекословно да разчитате на съдействието на колегите си. Разходите ви ще надвишат първоначалните разчети, но ще спасите положението благодарение на някаква случайност. Или ще ви върнат отдавна предоставен заем, или ще получите някаква дребна печалба от лотарийна игра.

ВОДОЛЕЙ

Следвайте въображението си. Идеите ви са интересни, макар че реализацията им ще е свързана с усилия. Творческият потенциал няма да ви подведе. Личните и любовни отношения ще са леко нестабилни. Семейните представители на вашия знак може изведнъж да охладнеят спрямо любимия човек, но се постарайте да не стигате до крайни решения. Що се отнася до необвързаните, то нека не се надяват на бурни романтични емоции, както и да не разчитат на случайни връзки. В професионален план ще се появят нови възможности. Анализирайте ги задълбочено преди да вземете окончателно решение за каквото и да било. Приходите ще са в рамките на предвижданията, което означава да разпределяте разумно и разходите си.

РИБИ

Периодът ще е наситен с доста събития. Често ще присъствате на публични изяви или срещи, на които ще присъстват много хора. Ще имате възможност да споделите мнението си и да се запознаете с нови теории. Не е желателно да смесвате деловите връзки с личните. Отношенията (семейни или любовни) ще са спокойни, ако не давате повод на партньора за ревност и не нарушавате личното му (ú) пространство. В професионален план събитията ще са динамични. Вероятно ще са свързани с пътуване, преговори, усвояване на новости, което може доста да ви изтощи и да ви направи раздразнителни. Контролирайте емоциите. Въздържайте се от скъпи покупки. Не е нужно да изхарчите всички приходи. Малко пестеливост няма да ви навреди. / az-jenata.bg