close
LifeStyle

Месечен хороскоп за януари 2019 г.

snejen chovek

Овен

Честита Нова 2019 година! Бъдете здрави, разумни и вдъхновени! Новата година ще ви завари в романтично настроение. Онези от вас, които все още са сами ще имат шанса да срещнат любовта на живота си през януари. Оглеждайте се по-внимателно в хората около вас. Вероятно някъде съвсем близо до вас е човека, когото търсите. В работата ще имате късмет, но той няма да продължава дълго и в края на януари ще се наложи да поработите здраво, за да докажете, че заслужавате това, което получавате.

Телец

Честита Нова 2019 година! Бъдете здрави, разумни и вдъхновени! Януари ще е успешен месец за всички отношения за представители на знака Телец. Най-силни ще сте в служебно положение. Сега може да поставяте условия, най-вече при постъпването на нова работа. Там ви очакват изключителни перспективи и сериозни шансове за повишаването на доходите ви. В личния живот ще имате пълно разбирателство от страна на половинката ви. Някои от представителите на знака ги очаква добра новина за попълнение в семейството.

Близнаци

Честита Нова 2019 година! Бъдете здрави, разумни и вдъхновени! В първите дни на Новата година може да имате сериозни противоречия с ваши колеги или близки хора. Не встъпвайте в открит конфликт, тъй като сега доказването на правотата ви няма да ви донесе нещо добро. Най-добре се оттеглете от активни действия и се посветете на изпълнението на вашите идеи. През януари особено успешни ще са представителите на творческите професии. Освен това ще имате успех при полагането на изпити. Други представители на знака може да се замислят за повишаването на квалификацията си или продължаване на образованието. Не се колебайте да се разделите с това, което ви притеснява прекалено много. Няма нужда да пазите каквото и да било което ви причинявам отрицателни емоции.

Рак

Честита Нова 2019 година! Бъдете здрави, разумни и вдъхновени! Какво по-хубаво от това да започнете новата година с пътешествие и почивка. Това е най-добрият начин за вас да прекарате първите дни на януари 2019 година. Най-добре изберете нискобюджетен вариант, тъй като средата на месеца ще ви предложи неочаквани финансови затруднения. Обърнете се към приятел, който може да ви помогне. Също така не забравяйте за мерките, които трябва да вземете през студеното време. Не правете компромиси с топлото обличане.

Лъв

Честита Нова 2019 година! Бъдете здрави, разумни и вдъхновени! В началото на новата година съдбата ще бъде изключително благосклонна към вас. Каквото не си пожелаете – това няма да се случи. През януари ви предстоят изключително интересни срещи и много нови познанства с хора, с чието сътрудничество ще може да постигнете много в професионален план. Интересно предложение ще ви накара да опитате да тръгнете в нова насока в професионално отношение. Известно време ще трябва да съчетавате повече от една дейност.

Дева

Честита Нова 2019 година! Бъдете здрави, разумни и вдъхновени! Имате шанса да започнете годината начисто. Може да сте спокойни, че основните предизвикателства от изминалата година ще останат зад гърба ви. Някои представители на знака ще имат шанса да намерят нова работа с по-изгодни условия. Сега е време да се посветите на нови умения и знания, без да щадите силите и времето си за тях.

Везни

Честита Нова 2019 година! Бъдете здрави, разумни и вдъхновени! Януари е добър месец за работа върху усъвършенстване на характера ви. Това е време, в което може да ви се наложи да взимате бързи решения. Няма да имате време за мислене, така че си доверете на интуицията. През цялото време не губете грам увереност в себе си.

Скорпион

Честита Нова 2019 година! Бъдете здрави, разумни и вдъхновени! В началото на годината ще имате енергия да извършите истински подвизи, но това не е подходящ период за промени. Най-добре насочете енергията си към хобито си или към създаването на такова. В личния живот също оставете нещата такива, каквито са. Колкото и да ви се иска да промените нещо, ако изисква прекалено големи компромиси, рискувате да загубите себе си в цялата история. Щастието скоро ще ви настигне.

Стрелец

Честита Нова 2019 година! Бъдете здрави, разумни и вдъхновени! Януари посветете на семейството. Децата порастват бързо и много скоро ще разберете, че важните моменти са отминали. Не пропускайте това време и се опитайте да се сближите, колкото се може повече. Семейно събиране ще сплоти семейството и ще допринесе за усещането ви за удовлетвореност от живота.
Козирог

Честита Нова 2019 година! Бъдете здрави, разумни и вдъхновени! Отдайте се на пълна почивка през последните дни декември, защото началото на Новата година ще ви предложи изключително много задачи за изпълнение. Ще възникват неочаквани проекти, с които ще ви е трудно да не захванете. Натовареността ви може да ви изиграе лоша шега с нервите ви и да доведе доконфликти в личните ви отношения. Това е месец, в който не бива да губите време и да се захванете с дейност, която може да ви изстреля нагоре в кариерата.

Водолей

Честита Нова 2019 година! Бъдете здрави, разумни и вдъхновени! Началото на годината ще бъде белязано от успехи в любовната сфера. Каквото имате да правите в тази насока използвайте първите две седмици на януари, тъй като по-нататък ще попаднете във вихъра на служебните си задължения. Главната ви задача през този месец ще бъде да контролирате емоциите си и да не се докарате до нервно изтощение.

Риби

Прочети повече Честита Нова 2019 година! Бъдете здрави, разумни и вдъхновени! Още в началото на Новата година рискувате да се преуморите заради преследването на служебни задачи. Бъдете внимателни с финансовите начинания, тъй като рискувате в края на месеца да останете без пари. Емоциите ви през януари ще са в излишък, но тук човекът до вас ще ви помогне със своята подкрепа. Не забравяйте за роднините си, особено тези които имат нужда от помощта ви. Помагайки на другите ще помогнете и на себе си. /actualno.com