close
България

Много смях и забава с Георги Мамалев и приятели в Сливен

4

„Майсторите на комедията” е супер ТОП шоу с участието на любимците на България, гениалните комици: Георги Мамалев, Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров. Тримата големи актьори ще разтърсят от смях и песни зала „Сливен” на 2.04. от 19.00ч с едно изключително забавно, динамично, екстремно и  взривяващо от смях представление!

В представлението, което ще ви залее със смях са включени текстове и образи от телевизионни и театрални формати, пресъздадени от актьорите Георги Мамалев, Камен Воденичаров и Тончо Токмакчиев

Майсторите на комедията“ е комедийно, сатирично музикално шоу за събитията, новините и живота в България, Европа и света в които ще разпознаете много личности и събития, предадени по един комичен и забавен начин.

Реалния живот, преобърнат през техния майсторски комедиен талант  ще ви разтърси, комичните фрази  ще помните завинаги, ще се смеете дълго след това.

Ще има песни, ще има забава, ще има гарантирано много смях!

В спектакъла се изпълняват някои от най-популярните песни от историята на Ку-ку, Каналето и НЛО, които със сигурност ще пеете заедно с тях.

Актуалните теми от съвременната политика, икономика, медии, изкуства, лайфстайл и нова музика се представят на зрителите по ироничен и чудодеен начин.

Усмивките, доброто настроение и силните емоции са гаранирани.

БИЛЕТИ В касата на зала Сливен тел. 0895 300370

тел. на организатор: 0899 55 22 51

Може да закупите билети и от тук:

https://www.eventim.bg/bg/bileti/maystorite-na-komediyata-sliven-zala-1409714/performance.html