close
България

Множество разкрити кражби и грабежи при операция на полицията в Сливен

policiq

Множество разкрити кражби и грабежи при операция на сектор „Криминална полиция“ към РУ-Сливен.

На 26 януари е задържан извършител на грабеж. Престъплението е извършено в началото на месеца. На бул. „Бургаско шосе“ е нападната жена на 64 години, със сила й е отнета дамската чанта. Извършителят е установен и задържан. Той е мъж на 37 години от град Кермен. Направил е самопризнания. Първоначално е задържан за 24 часа. Работата по досъдебното производство продължава.

19-годишен младеж от град Ямбол е задържан за кражба от търговски обект в град Сливен. На 15 януари той е взломил входната врата на магазин за битови стоки на ул.“Т.Икономов“ в град Сливен и е извършил кражба на незакрепен метален шкаф, съдържащ сумата от 270 лева. Задържане е при оперативно-издирвателни действия на криминалисти от РУ-Сливен и Ямбол. Работата по досъдебното производство продължава.

Мобилен телефон  „Самсунг А02S“  е бил откраднат от 13-годишно момиче.  Престъплението е извършено в края на миналата година. Извършителят е задържан на 27 януари при специализирана операция. Той е мъж на 31 години от град Сливен. Направил е самопризнания и е върнал откраднатия телефон. Работата по досъдебното производство продължава.