close
България

Мотоциклет разиграват в томбола на Осмия Национален мото събор – Кипилово 2017

motoristi

Осми Национален мото събор – Кипилово 2017 се провежда в местността „Сайганица” край Котел, съобщиха организаторите от мото клуб „MSC Swallow 33.

Събитието вече втора година предлага изненади и игри, а за посетителите ще пеят Милена Славова, Рок групите  „Pomorians „, Севи“ и OLD BASTARDS и Национално училище за фолклорни изкуства „Филип Кутев” -Котел, информира „Радио Фокус“.

За гостите на мото събора има много игри, изненади, награди и томболи, а желаещите да премерят силите на моторите си могат да участват на традиционния стънт шоу. Основната цел  по думите на Иван Тодоров, председател на мото клуб „Лястовица 33”, е да се покаже модерното с традицията. „И нека не забравяме корените си и да се гордеем с красотата на нашата родина и славно минало”, коментира още Тодоров и добави, че националният бит ще бъде показан  чрез песните, танците- нестинари и тракийски ритуали.

Най – голямата награда на мотосъбора мотоциклет БМВ ще бъде изтеглена с томбола в събота, 22 юли. В проявата ще участват мотористи от цялата страна и 10 мото клуба от чужбина.