close
България

На 1 юни пускат в продажба билетите за „Джаз в Бургас“

flora

На 1 юни, петък, пускат в продажба билетите за „Джаз в Бургас“. Търсете ги в касата на експо център „Флора“, лятната каса до Часовника, в мрежите на Eventim и Grabo.

Както обявихме по-рано, първите три дни на джаз фестивала /12, 13 и 14 юли/ тази година ще зарадват почитателите на стилната музика с изпълнения на проектите: „So nice …south jazz“, „Golden project „, „Zootcase“, „Jazz fusion trio PLAYIS „, „Lilly Ilieva & „The Minimum Quartet“, „Джазта-праста трио“ и „Хилда Казасян квинтет“.

Втората порция джаз очаквайте през август, когато на 03.08 /петък/ на откритата сцена в експо център „Флора“ ще изгреят зашеметяващият квинтет „Фънкалеро“ и проектът с американско участие „Two Cities One World“.

Кулминационен завършек на „Джаз в Бургас 2018“ ще поставят музикантите от „Стик“, Теодосий Спасов и Людмил Крумов Дуо, а за доброто настроение до малките часове на всяка една от фестивалните вечери ще допринася фестивален джемсешън.

 „Джаз в Бургас“ се осъществява с любезната подкрепа на Фондация „Америка за България“, чрез Програмата „ИЗКУСТВО В ДВИЖЕНИЕ“, администрирана от Фондация „Арт Офис“, банка ДСК, Арт ателие, All the Jazz. За поредна година фестивалът ще бъде домакин на най-добрите български музиканти в този стил, както и на световно доказани техни колеги от Холандия, Германия и САЩ.

Билети – ценови категории:

– за ден – 15.00 лв.

– за два дни – 25.00 лв.

– за три дни – 30.00 лв.

– за четири дни – 40.00 лв.

– за пет дни – 45.00 лв.

 

ПРОГРАМА АВГУСТ

3 август /петък/ от 20:00ч.

 1/ „Фънкалеро“

Димитър Льолев – саксофон

Мирослав Иванов – китара

Васил Спасов – пиано

Радослав Славчев – бас

Георги Марков – ударни

 2/ „Two Cities One World“

Ана Катур- вокал

Джаред Катур – китара (САЩ )

Пол Бракенс – бас ( САЩ )

Матей Христосков – барабани

ФЕСТИВАЛЕН  ДЖЕМСЕШЪН

 

4 август /събота/от 20:00ч.

 1/ “ СТИК“

Владимир Кърпаров – саксофон

Мирослав Турийски – пиано

Михаил Иванов – контрабас

Димитър Семов – ударни

2/ Теодосий Спасов &  Людмил Крумов дуо

Теодосий Спасов – кавал

Людмил Крумов – китара

ФЕСТИВАЛЕН  ДЖЕМСЕШЪН