close
България

Неправоспособни водачи и шофьор употребил наркотици са установени в Сливенско

kat

Неправоспособен водач, който системно управлява МПС е установен от новозагорски пътни полицаи. Днес на ул. “В.Търново” в град Нова Загора е спрян за проверка лек автомобил “Волво”, управляван от С.Д.(33г.) от същия град. Полицейските служители установяват, че С.Д. не притежава свидетелство за управление на МПС и вече има наложено административно наказание за същото нарушение.

В РУ-Сливен са образувани две бързи производства срещу 24-годишния С.В. за притежание на наркотични вещества и за управление на МПС, след употребата им. Той е спрян за проверка от полицейски екип в кв.”Република” в град Сливен. Управлявал е лек автомобил “БМВ”. Полицейските служители намират в него наркотично вещество-канабис. След проверка с “Драг Чек” се установява, че С.В. управлява след употреба на забраненото вещество. Той е задържан за 24 часа в РУ-Сливен.

Двама неправоспособни водачи с влезли в сила административни наказания за управление на МПС са установени от пътни полицаи в град Сливен. На 13 януари на бул. “Г.Данчев” е спрян за проверка лек автомобил “Опел Астра”, управляван от С.С.(60г.) от град Сливен.

На 14 януари  на ул.”Г.С.Раковски” е установен 30-годишният П.П. от град Сливен. Той е управлявал лек автомобил “БМВ”.

Срещу водачите са образувани бързи производства.