close
България

Нередовни на пътя в Бургаско

kat

 

На 08.11.т.г. около 03.10 ч. на кръстовището на бургаските улици «Тодор Александров» и «Одрин», служители от Второ Районно управление – Бургас спрели за проверка лек автомобил «Опел Астра», с бургаска регистрация, управляван от 30- годишния П.С. от Бургас, като констатирали, че същият шофира след употреба на наркотични вещества / метамфетамин/. П.С. е задържан със заповед за задържане за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 08.11.т.г. около 18.50 ч. на айтоската улица «Цар Асен», служители от Районно управление – Айтос спрели за проверка л.а. «Тойота Рав 4», с бургаска регистрация, управляван от 48- годишния П.Н. от Айтос, като констатирали, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 1,22 промила. П.Н. е задържан със заповед за задържане за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 09.11.т.г. около 01.25 ч. в района до бл. 56 в к-с «Меден Рудник», служители от Четвърто Районно управление – Бургас спрели за проверка лек автомобил «БМВ 525», с бургаска регистрация, управляван от 39- годишния Т.Н. от Бургас, като констатирали, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 1,98 промила. Т.Н. е задържан със заповед за задържане за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 09.11.т.г. около 03.00 ч. на ул. «Комсомолска» в кв. «Сарафово», служители от Пето Районно управление – Бургас спрели за проверка лек автомобил «Мерцедес», с бургаска регистрация, управляван от 42- годишния П.П. от Бургас, като констатирали, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 2,49 промила. П.П. е задържан със заповед за задържане за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.