close
България

Нередовни на пътя в Бургас

kat

На 07.11.т.г. около 01.15 ч. за проверка е спрян лек автомобил «БМВ», с бургаска регистрация, управляван от 21-годишния И.У. от Бургас, като е констатирано, че същият шофира след употреба на наркотични вещества / канабис и амфетамин/. И.У. е задържан със заповед за задържане за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 07.11.т.г. около 10.00 ч. в с. Дъскотна, общ. Руен, служители от Районно управление – Руен спрели за проверка т.а. «Форд Транзит», с бургаска регистрация, управляван от 44- годишния А.М. от с. Равнец, общ. Камено, като констатирали, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 1,25 промила. А.М. е задържан със заповед за задържане за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 07.11.т.г. около 13.10 ч. в района до кафе «Авеню» в ж.к. «Меден Рудник», служители от Четвърто Районно управление – Бургас спрели за проверка л.а. «Фолксваген Голф», с бургаска регистрация, управляван от 20- годишния А.Й. от Поморие, с когото се придвижвали : 28- годишния Д.Ч. от Бургас, 18- годишния С.К. от Поморие, 23- годишния А.Г. от Поморие, 19- годишния И.Г. от Поморие и 17- годишния Х.К. от Поморие. В автомобила е открито топче с бяло прахообразно вещество, собственост на Д.Ч., съдържащо / амфетамин/. Д.Ч. е задържан със заповед за задържане за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство. Водачът на автомобила – А.Й. е тестван за употреба на наркотични вещества, като е констатирано, че същият шофирал след употреба на канабис. А.Й. е задържан със заповед за задържане за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.