close
България

Нередовни на пътя в Сливенско

kat

В РУ-Сливен са започнати едно досъдебно и две бързи производства за управление след употребена на наркотични вещества, неправоспособност и управление на нерегистрирано превозно средство.

Днес, около 02,45 часа, на булевард „Хаджи Димитър“ е извършена проверка на лек автомобил „Опел Астра“, управляван от 32-годишния В.Б. от град Сливен. При проверката за употреба на наркотични вещества той е показал положителна проба.

На 26 октомври в село Гавраилово е установен неправоспособният Г.Г.(33г.) от село Малко Чочовени. Той е хванат да управлява лек автомобил „Хонда“ в едногодишен срок от наказването му по административен ред за управление на МПС без съответното свидетелство.

На 26 октомври полицейски служители са установили нерегистриран мотоциклет „Хонда“ , управляван от 34-годишния Д.Б. от град Сливен. Той е спрян за проверка на улица „Патриарх Евтимий“ в град Сливен.

Водач с алкохол 1,65 промила е установен от полицейски служители в новозагорското село Загорци. На 26 октомври по пътя за град Нова Загора е спрян за проверка лек автомобил „Рено Меган“, управляван от Р.З.(58г.) от Нова Загора. При проверката за употреба на алкохол той е показал положителна проба от 1,65 промила. Срещу него е започнато бързо производство.