close
България

Нередовни на пътя в Сливенско

kat

Двама водачи, употребили наркотични вещества и един с алкохол за установени от полицейски служители в град Сливен през изминалото денонощие. На  28 август, около 20,50 часа е спрян за проверка лек автомобил „Ситроен“, управляван от 27-годишен водач от град Сливен. При проверката за употреба на наркотични вещества той е дал положителна проба. Срещу него е образувано бързо производство.

Същата вечер около 23,45 часа е извършена проверка на 30-годишен водач на лек автомобил „Опел“ от град Сливен. При проверката той е дал положителна проба за употреба на наркотични вещества. По случая в РУ-Сливен е образувано досъдебно производство.

Днес, около 00,54 часа, е извършена проверка на лек автомобил „Деу“, управляван от 59-годишен мъж от град Сливен. При проверката за употреба на алкохол той е показал положителна проба от 3,49 промила. Срещу водачът е образувано бързо производство.

Неправоспособен водач, който управлява МПС, след като има наложено административно наказание за същото нарушение е установен от полицейски служители на РУ-Нова Загора. Той е управлявал лек автомобил „Опел“, когато в 01,00 часа днес в град Нова Загора е спрян за полицейска проверка. Срещу водача е образувано бързо производство.