close
LifeStyle

“Ножица – трепач“ гостува този петък в Бургас

postanovka

Ти, който четеш тези редове, не си просто зрител! Ти имаш уникалния шанс да бъдеш сценарист и режисьор на това, което ти предстои да видиш. Какво е то? „Ножица-трепач“ е една пиеса, в която всяка вечер се извършва убийство. Жертвата е известна пианистка, а заподозрени са всички, които са я познавали.

Всеки от тях има мотив, но извършителят е един. Започва разследване, в което и ти можеш да участваш и да решиш отговора на загадката. „Ножица-трепач“ е уникално динамично представление, което нито веднъж не се повтаря. Защото всеки път действието взема различен обрат. Благодарение на теб- зрителя. „Ножица-трепач“ е любимата комедия на Америка. Играна е повече от прочутите спектакли „Котките“ и „Клетниците“.

„Ножица-трепач“ е гледана от 6 000 000 души по света и счупи рекордите по зрителски интерес и в България. На 24 ноември спектакълът се изигра за 100-ен път на сцената на театър „Българска армия“.Формулата на този успех стъпва на касовата американска комедия с отворен финал. За зрителите остава удоволствието да разнищват едно престъпление и сами да определят с гласуване каква да бъде развръзката на криминалното уравнение.

За пръв път на софийска сцена методът на интерактивното представление е поднесен от бляскав букет от актьори, които заслужено събират овациите за несъмненото им умение да импровизират, да забавляват и разсмиват и най-резервирания зрител.

Автор: Брус Джордан и Мерилин Ейбръмс

Постановка: проф. д-р Ивайло Христов

Сценография: Нина Пашова

Музика: Дони – Добрин Векилов

Костюми: Кремена Халваджиян

Превод: Златна Костова

Участват: Веселин Ранков, Георги Къркеланов, Стефания Колева, Ненчо Илчев, Иван Радоев, Гергана Данданова, Александър Дойнов.

ПОСТАНОВКАТА ЩЕ СЕ ИГРАЕ НА 14 юли от 19 ч. в зала НХК.
БИЛЕТИ СЕ ПРОДАВАТ НА ЛЯТНА КАСА „ЧАСОВНИКА“ /градинката до хотел България/.

За повече информация тел.0894/898-098-Маруся Русева-организатор