close
България

Общинският Детски комплекс – Сливен организира конкурс за сурвакници и коледни картички

surovachki

В навечерието на Коледа и Нова година Детският комплекс в Сливен организира областен конкурс, под наслов „Сурва, весела година!“, за народни сурвакници и коледни картички. В него могат да участват деца и ученици до 15 годишна възраст. Това съобщи Георги Иванов, директор на Център за подкрепа на личностно развитие, Детски комплекс Сливен.

Към собственоръчно изработените сурвакници и картички е необходимо да има следната информация: трите имена; училище, клас, възраст; адрес и телефон за връзка.

С най-добрите ще бъде подредена изложба на 16.12.2016г., в зала “Зора”, когато е и Коледният концерт на Детски комплекс. Участниците с най-оригинални и автентични сурвакници и картички ще бъдат наградени.

Краен срок за получаването им в Детски комплекс – Сливен, е до 13.12.2016г. (вторник), включително. Конкурсните материали не се връщат!

На 16.12.2016г., от 12:30ч., в сградата на Детския комплекс се организира “Работилница на Дядо Коледа” – за изработване на коледна украса, картички, сурвакници и други.

За справки и допълнителна информация: Детски комплекс – Сливен, ул. “П. Славейков” 8, тел.:044-62-41-62