close
България

Откриха тялото на изчезнал таксиметров шофьор в Несебър

policiq

Тялото на изчезнал таксиметров шофьор е открито в морето на около 700 метра от брега край Стария Несебър, съобщиха от полицията в Бургас.

Трупът е забелязан тази сутрин около 9,40 часа. От полицията добавят, че това е 32-годишен мъж от Видин. Той работел като таксиметров шофьор в Слънчев бряг.

Мъжът е в неизвестност от 7 юли. На същата дата, около 23,55 часа, той безпричинно е спрял таксито с клиенти на автобусна спирка в близост до паркинга на „Какао Бийч“. Тръгнал в посока към морето.

Ключовете за автомобила останали на контакта, като шофьорът не взел нищо от колата, нито потърсил пари от клиентите. Те го почакали, след което си тръгнали, отчитат от полицията.

Таксиметровият автомобил е забелязан от колега на загиналия, който подал и сигнала за изчезването му. Своевременно е обявен първоначално за местно, а впоследствие и за общодържавно издирване, като днес сутринта тялото на младия мъж е открито в морето.

При извършения първоначален оглед видими следи от насилие не са открити. Трупът е откаран за аутопсия в Катедра „Съдебна медицина“ към УМБАЛ – Бургас.

Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Несебър. /dnes.bg