close
България

Пирати отново бродят на остров Света Анастасия

piratski igri-

Традиционните летни пиратски игри на остров Света Анастасия се завръщат на 6 юни /сряда/. На Острова по-безстрашните малчугани ще бъдат посрещани от страшилището на всички морета и океани – Капитан Ред и неговия първи помощник. Те ще изпробват уменията на децата в разчитането на карти, разшифроването на кодирани съобщения, търсенето на скрити знаци и плаването в опасното море.

Пиратските приключения ще се провеждат всяка сряда, а отплаването с корабчето „Анастасия“ ще бъде от Магазия 1 в 17.00 часа.

Цената за участие в играта е 6 лева на дете. Пътуването с кораба „Анастасия“ е на преференциални цени:

За деца до 3 ненавършени години – Безплатно

За деца от 3 до 7 ненавършени години – 3 лева

За деца над 7 години – 8 лева

Един родител /придружител/ на дете ще заплаща 10 лева за пътуване с корабчето.

Играта започва в 17:30 часа с акостирането на Острова и продължава 1 час. Организира се за група до 30 деца, като по-малките се придружават от родител, който не заплаща такса за участие. След играта всички участници имат 1 час свободно време за разглеждане на остров Света Анастасия.

За да се включите в пиратското приключение, е необходима предварителна резервация на телефон 0882 004 124 или е-mail: reservations@gotoburgas.com.

Билети за играта и за пътуването се закупуват непосредствено преди потегляне от Магазия 1. Получавате талон, който освен участие в играта, ви гарантира и преференциалната цена за пътуване с кораб „Анастасия“.