close
България

Пияни и дрогирани на пътя в Бургаско

kat

На 07.04.т.г. в Районно управление – Сунгурларе е образувано бързо полицейско производство срещу 26-годишния Х.К. от с. Подвис, който около 00.50 ч. на същата дата в с. Лозарево, общ. Сунгурларе управлявал лек автомобил след употреба на алкохол с концентрация – 1,26 промила.

На 07.04.т.г. около 21.30 ч. в района до бл. 114 в ж.к. «Изгрев», служители от Пето Районно управление – Бургас спрели за проверка лек автомобил «БМВ 520 I”, с бургаска регистрация, управляван от 28- годишния И.Н. от Бургас, като констатирали, че същият шофира след употреба на наркотични вещества / канабис /. И.Н. е задържан с полицейска заповед за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 07.04.т.г. около 22.00 ч. в района на кръговото кръстовище в Айтос, служители от Районно управление – Айтос спрели за проверка л.а. «Опел Корса», с бургаска регистрация, управляван от 45- годишната Т.С. от Бургас, като констатирали, че същата шофира след употреба на алкохол с концентрация – 1,40 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 07.04.т.г. около 22.20 ч. в кв. «Долно Езерово», в района до ж.п. прелеза, служители от Второ Районно управление – Бургас забелязали криволичещ лек автомобил «БМВ», с бургаска регистрация, който не спрял на подаден сигнал със стоп палка. Автомобилът е спрян, като е констатирано, че негов водач е 42- годишния Й.В. с. Трояново, общ. Камено, като констатирали, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 2,03 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 09.04.т.г. около 01.50 ч. в ж.к. «Изгрев», служители от Пето Районно управление – Бургас забелязали лек автомобил «Ауди 80», с ямболска регистрация, движещ се в посока 5-ти километър, като малко по-късно автомобила напуснал платното за движение и навлязал в крайпътната канавка. Установено е, че водач на лекия автомобил е 26- годишния К.Ш. от Средец, като след тестване с дрегер за употреба на алкохол, апарата отчел 1,79 промила. К.Ш. е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 09.04.т.г. около 10.10 ч. на пътя с. Габър – с. Дебелт, служители от Районно управление – Созопол спрели за проверка л.а. «Сеат Кордоба», с бургаска регистрация, управляван от 52-годишния Н.С. от Бургас, като констатирали, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 2.12 промила. Н.С. е задържан с полицейска заповед за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 09.04.т.г. около 15.00 ч. в района на кръстовището на улиците «Захари Стоянов» и «Въстаническа» в к-с «Меден Рудник», служители от сектор «Пътна полиция» при ОДМВР – Бургас спрели за проверка лек автомобил «Сеат кордоба», без регистрационни номера, управляван от 52- годишния Н.С. от Бургас, като констатирали, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 1,94 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 10.04.т.г.  около  02.30 ч. на паркинга на казино «Платинум» в Слънчев бряг, служители от Районно управление – Несебър извършили  полицейска проверка на л.а. «Мазда», с украинска регистрация, управляван от 27- годишния украински гражданин А.Г., живеещ в Несебър, като констатирали, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 2.16 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.