close
България

Пияни и дрогирани на пътя в Бургаско

kat

На 19.05.т.г. около 09.15 ч. в района до бл. 15 в кв. «Свобода» в Поморие, служители от Районно управление – Поморие спрели за проверка лек автомобил «Фиат Брава», с бургаска регистрация, управляван от 24- годишния К.Б. от Поморие, като констатирали, че шофира след употреба на наркотични вещества / кокаин и канабис/. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 20.05.т.г. около 00.25 ч. в района на Старата автогара в Царево, служители от Районно управление – Царево спрели за проверка л.а. «БМВ 316 I”, с немска регистрация, управляван от 27- годишния Г.Х. от Пловдив, като констатирали, че същия шофира след употреба на алкохол с концентрация – 1,91 промила. Г.Х. е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 21.05.т.г. около 02.55 ч. в района на х-л «Атол» в Слънчев бряг, служители от Районно управление – Несебър спрели за проверка лек автомобил «Деу Лаус», с благоевградска регистрация, управляван от 30- годишния С.К. от Благоевград, като констатирали, че същия шофира след употреба на алкохол с концентрация – 1,61 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 21.05.т.г. около 04.00 ч. в Приморско, служители от Районно управление – Приморско спрели за проверка л.а. «БМВ», с бургаска регистрация, управляван от 27- годишната С.Я. от Димитровград, като констатирали, че същата шофира след употреба на алкохол с концентрация – 2.02 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 21.05.т.г. около 14.15 ч. на ул. «Българка» в бургаския квартал «Ветрен», служители от Второ Районно управление – Бургас спрели за проверка лек автомобил «БМВ 325», със софийска регистрация, управляван от 25- годишния В.Д. от Бургас, като констатирали, че същия шофира след употреба на наркотични вещества / амфетамин и метамфетамин/. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 21.05.т.г. около 15.30 ч. в бургаския квартал «Горно Езерово», служители от Четвъто Районно упарвление – Бургас спрели за проверка л.а. «Опел Астра», с бургаска регистрация, управляван от 27- годишния М.К. от Бургас, като констатирали, че същия шофира след употреба на наркотични вещества / амфетамин и метамфетамин/. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 21.05.т.г. около 21.30 ч. на бургаската улица «Транспортна», служители от сектор «Пътна полиция» при ОДМВР – Бургас спрели за проверка лек автомобил «Хонда Сивик», с ловешка регистрация, управляван от 33- годишния М.Т. от София, като констатирали, че същия шофира след употреба на наркотични вещества / кокаин, амфетамин, метамфетамин и канабис/. Установено е още, че водачът на автомобила е неправоспособен, като му е отнета шофьорската книжка. М.Т. е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 21.05.т.г. около 23.00 ч. в района на х-л «Марак» в Слънчев бряг, служители от Районно управление – Несебър спрели за проверка лек автомобил «Хюндай», със софийска регистрация, управляван от 31- годишния И.П. от София, като констатирали, че същия шофира след употреба на алкохол с концентрация – 2,14 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.