close
България

Пияни и дрогирани на пътя в Бургаско

kat

На 10.11.т.г. около 15.40 ч. в района до бл. 74 в ж.к. «Меден Рудник», служители от Четвърто Районно управление – Бургас спрели за проверка лек автомобил «Фиат Пунто», с бургаска регистрация, управляван от 26- годишния М.Ф. от Созопол, като констатирали, че същият шофира след употреба на наркотични вещества / метамфетамин, амфетамин и канабис/. М.Ф. е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 10.11.т.г. около 16.23 ч. в Сунгурларе за проверка е спрян седлови влекач с прикачено полуремарке, управляван от 54- годишния С.К. от Николаево, обл. Стара Загора, като служителите от Районно управление – Сунгурларе констатирали, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 2.60 промила. С.К. е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 11.11.т.г. около 10.32 ч. на пътя София – Бургас, км. 445, служители от Районно управление – Карнобат спрели за проверка т.а. «Мерцедес 1117», с ямболска регистрация, управляван от 40- годишния Г.В. от Ямбол, като констатирали, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 1.48 промила. Г.В. е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 12.11.т.г. около 21.40 ч. в с. Бата, служители от Районно управление – Поморие спрели за проверка л.а. „Фолксваген Пасат“, с бургаска регистрация, управляван от 28- годишния Б.Д. от с. Бата, като констатирали, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 1.85 промила. Б.Д. е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 13.11.т.г. около 01.00 ч. в района на бл. 57 в ж.к. „Братя Миладинови“, служители от Второ Районно управление – Бургас спрели за проверка л.а. „Хюндай Купе“, със старозагорска регистрация, управляван от 27- годишния Б.К. от Стара Загора, като констатирали, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 0,29 промила и употреба на наркотични вещества / амфетамин/. Б.К. е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.