close
България

Пияни и дрогирани на пътя в Бургаско

kat

На 11.11.т.г. около 19.55 ч. по пътя Айтос – Бургас, в района на КПП – Орловец, служители от Районно управление – Айтос спрели за проверка л.а. «Хонда Сивик», с бургаска регистрация, управляван от 33-годишния Г.П. от Айтос, като констатирали, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 1,59 промила. Г.П. е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 12.11.т.г. около 16.40 ч. служители от Първо Районно управление – Бургас спрели за проверка л.а. «Фолксваген Голф», с бургаска регистрация, управляван от 23-годишния Н.Б. от бургаския квартал «Рудник», като констатирали, че същият шофира след употреба на наркотични вещества / амфетамин и метамфетамин/. Н.Б. е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 13.11.т.г. около 09.20 ч. в района до бл. 85 в ж.к. «Меден Рудник», служители от Четвърто Районно управление – Бургас спрели за проверка л.а. «БМВ», с бургаска регистрация, управляван от 28-годишния В.Е. от Бургас, като констатирали, че същият шофира след употреба на наркотични вещества / амфетамин и метамфетамин/. В.Е. е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 13.11.т.г. около 14.25 ч. на пътя Бургас – Приморско, служители от Районно управление – Приморско спрели за проверка лек автомобил «Нисан Кашкай», със софийска регистрация, управляван от 46-годишния С.С. от София, като констатирали, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 1.96 промила. С.С. е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.