close
България

Пияни и дрогирани на пътя в Бургаско

kat-policai

На 17.11.т.г. около 14.00 ч. на КПП – Орловец, служители от Районно управление – Айтос спрели за проверка л.а. «Пежо 307», с бургаска регистрация, управляван от 18-годишния И.И. от Айтос, като констатирали, че същият шофира след употреба на наркотични вещества / канабис/. И.И. е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 17.11.т.г. около 17.30 ч. на кръстовището на поморийските улици «Мусала» и «Манастирска», служители от Районно управление – Поморие спрели за проверка товарен автомобил «Форд Транзит», с бургаска регистрация, управляван от 42- годишния М.А. от с. Белодол, общ. Поморие, като констатирали, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 2,52 промила. М.А. е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 18.11.т.г. около 00.55 ч. на бургаската улица «Одрин», в района до комплекс «Аполо», служители от Второ Районно управление – Бургас спрели за проверка л.а. «Ауди А 6», с бургаска регистрация, управляван от 26- годишния И.И. от Бургас, като констатирали, че същитя шофира след употреба на наркотични вещества / метаамфетамин и канабис/. И.И. е задържан за срок до 24 часа. При извършения му личен обиск е открито и иззето пликче с метамфетамин. По случая е образувано бързо полицейско производство.