close
България

Пияни и дрогирани на пътя в Бургаско

kat-policai

 

На 03.12.т.г. около 21.35 ч. в с. Ябълчево, общ. Руен, служители от Районно управление – Руен спрели за проверка л.а. «Фолксваген Голф», с бургаска регистрация, управляван от 31-годишния И.И. от с. Страцин, общ. Поморие, като констатирали, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 2,35 промила. И.И. е задържан с полицейска заповед за задържане за срок до 24 ч. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 04.12.т.г. около 09.35 ч. в района до бл. 11 в ж.к. «Зорница», служители от Пето Районно управление – Бургас спрели за проверка л.а. «Опел Кадет», с бургаска регистрация, управляван от 41- годишния А.И. от Бургас, като констатирали, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 2.62 промила. А.И. е задържан с полицейска заповед за задържане за срок до 24 ч. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 04.12.т.г. на главна алея пред хотел «Авеню» в Слънчев бряг, служители от Районно управление – Несебър спрели за проверка л.а. «Мерцедес А 160», управляван от 21- годишния В.Щ. от с. Горица, като констатирали, че същият шофира след употреба на наркотични вещества / канабис/. В.Щ. е задържан с полицейска заповед за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 04.12.т.г. около 14.30 ч. в района до бл. 168 в ж.к. «Изгрев», служители от Пето Районно управление – Бургас спрели за проверка л.а. «Фиат Уно», с бургаска регистрация, управляван от 22- годишния Р.Ч. от с. Скалак, като констатирали, че същият шофира след употреба на наркотични вещества / канабис/. Р.Ч. е задържан с полицейска заповед за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.